Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Változhat idővel valakinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat idővel valakinek a véleménye vagy ha valakire azt mondta, hogy nem az esete, akkor az sosem fog megváltozni idővel?

Figyelt kérdés

Ez a kérdésem azért merült fel, mert egy korombeli 40-es férfi 1 éve közölte ezt velem, de az idei viselkedése el kezdte ennek az ellenkezőjét tükrözni, miközben az én viselkedésem nem változott meg irányába.

Lehetséges, hogy külsőre bármennyire is nem vagyok az esete, elkezdhet vonzódni hozzám?

Férfiak/nők veletek fordult elő ilyen? Ha igen, akkor mi váltotta ki, hogy a külsejét háttérbe szorította valami?

2021. nov. 28. 09:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizárt, nálam volt rá példa, hogy elsőre visszataszító nőbe később éveken át szerelmes lettem.

De ez ritka, jellemzőbb a nincs ló, jó a szamár is esete.

2021. nov. 28. 09:35
 2/21 anonim ***** válasza:
23%

Nekem volt ilyen, elkezdett edzeni, és a 3/10 9/10 lett, mert hirtelen lett arc formája, normál teste, és önbizalma.

Sajnos a dagadt csaj pszichózis sose múlt el, belül ugyanaz a kis dagadt szerencsétlen maradt, és nem sok értelme volt foglalkozni vele. Ennek ellenére a szex olyan csajokkal a legjobb, akik nem tudják magukról, hogy milyen jók valójában :D

2021. nov. 28. 09:42
 3/21 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy csak azért kezdett így viselkedni, mert nem jött össze neki azzal a 2 nővel, akikkel ez idő alatt próbálkozott? (Ő maga mesélte el ezt nekem, hogy 'lyukra futott" 2 nőnél.)
2021. nov. 28. 09:46
 4/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha korban Hozzád hasonló, tehát 40-es, bármi állhat a háttérben. Akár az is amit írsz, de beláthatta, hogy ennyi idősen nem törvényszerűen csak a külső, és a tökéletes természet a fontos. Az is lehet,hogy bizonyos helyzetben szimpatikussá váltál Neki, kellemesen csalódott Benned, nem ilyennek gondolt elsőnek.Nő vagyok, van egy férfi kollégám akit ezer éve ismerek. Sosem jött be mint pasi, de mindig jó barátságban voltunk. Aztán addig kereste a "kegyeimet",hogy elcsábított. Kedves volt, figyelmes, és Hozzád hasonló korú nőként ez sokat számított. Tehát van esély arra,hogy másképp' lássunk valakit.
2021. nov. 28. 10:14
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy már a kutyának se kell és most jöhetnek azok potya szexre legalább, akiknek hajlandóak vele.
2021. nov. 28. 10:45
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Elővesz a fiókból
2021. nov. 28. 10:48
 7/21 A kérdező kommentje:
Értem. Valószínűleg, csak beérné velem, míg nem találna jobbat. :(
2021. nov. 28. 11:10
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan még suliban, hogy az évfolyam népszerű sráca lerondázott, meg piszkált, tényleg nem voltam szép, neki pedig jó női voltak. Eléggé komolyan gondolta, amiket mondott, tuti nem tetszettem neki, de évek múlva ez átfordult és szerelmet vallott nekem és sajnálkozott meg minden, hogy ő milyen gyönyörűnek lát, pedig ugyanúgy nem voltam szép. Elküldtem a pitsába, traumatizált engem a piszkálódás anno.

Felnőttként is bekaphatja az a pasi, aki azt mondja, hogy nem tetszem neki, aztán előadja a hősszerelemest, hogy de megkedvelt mégis, mert milyen aranyos vagyok. Ha elsőre sem akar megismerni, mert annyira felszínes, hogy csak a külsőmet nézi, akkor így járt.

Szerintem vigyázz azzal a pasival, ha annyira tetszik, akkor hagyd hogy küzdjön, te ne kezdeményezz. Az ő dolga tenni valamit, ne alázd meg magadat, ha esetleg félreértetted, mert egy bunkó is lehet.

2021. nov. 28. 11:25
 9/21 A kérdező kommentje:

Tavaly már megvolt a megalázottság érzése, amikor elmondtam neki, hogy kezdem jobban kedvelni, mint egy barátot, akkor mondta el, hogy nem vagyok ez esete, csak barátként tekint rám.

De mint mondtam, mostanában kezd kicsit másképp viselkedni velem, bár lehet, hogy csak én értem félre, mert félre akarom érteni.....

2021. nov. 28. 11:38
 10/21 anonim ***** válasza:
73%
Te értetted félre. Lehet emberileg kedvel, de inkább úgy tűnik hogy mivel nem jött be a másik kiszemeltjének, ezért most te lettél akire ráfanyalodik.
2021. nov. 28. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!