Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változhat idővel valakinek a véleménye vagy ha valakire azt mondta, hogy nem az esete, akkor az sosem fog megváltozni idővel?
Ez a kérdésem azért merült fel, mert egy korombeli 40-es férfi 1 éve közölte ezt velem, de az idei viselkedése el kezdte ennek az ellenkezőjét tükrözni, miközben az én viselkedésem nem változott meg irányába.
Lehetséges, hogy külsőre bármennyire is nem vagyok az esete, elkezdhet vonzódni hozzám?
Férfiak/nők veletek fordult elő ilyen? Ha igen, akkor mi váltotta ki, hogy a külsejét háttérbe szorította valami?
Rám így ne fanyalódjon, mert az még így 40 évesen is túl megalázó lenne. :(
Azt hiszem, hogy még a barátkozást is megszakítom vele, mert ez így nem pálya. :(
Igen megváltozhat a véleménye, és az elbírálás körülményei is, bele értve a saját egzisztenciájának változását.
És ugye a kimondott szó és az igazság kapcsolata sem olyan szoros.
"És ugye a kimondott szó és az igazság kapcsolata sem olyan szoros."
Ezt hogy érted?
Hát ez így erős volt 15-ös. :-(
Ennyire sz.rnak még nem éreztem magam. :-(
Jaj hagyd ezt a barmot. Hogyne lehetne olyan, hogy érzelmek később alakulnak ki. Nekem is volt olyan, hogy egy pasi nem jött be és nem akartam tőle semmit elég sokáig, de aztán lehengerelt a magabiztossága, kedvessége és belezúgtam.
Valóban vannak olyan bunkók is, akik szex reményében próbálják visszahízelegni magukat, de azoknak nem szokásuk így leplezgetni, meg visszafogni magukat.
Ettől függetlenül szerintem te ne kezdeményezz nála, Kérdező, itt neki kell lépnie, ha akar valamit tőled. Tisztában van ezzel ő is, mivel ő utasított el.
Ha pedig téged zavar a viselkedése, mert mondjuk csak az agyadat húzza, de nem csinál semmi konkrétat, mert csak az egoját legyezgeti, akkor valóban jobban jársz, ha nem barátkozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!