Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változhat idővel valakinek a véleménye vagy ha valakire azt mondta, hogy nem az esete, akkor az sosem fog megváltozni idővel?
Figyelt kérdés
Ez a kérdésem azért merült fel, mert egy korombeli 40-es férfi 1 éve közölte ezt velem, de az idei viselkedése el kezdte ennek az ellenkezőjét tükrözni, miközben az én viselkedésem nem változott meg irányába.
Lehetséges, hogy külsőre bármennyire is nem vagyok az esete, elkezdhet vonzódni hozzám?
Férfiak/nők veletek fordult elő ilyen? Ha igen, akkor mi váltotta ki, hogy a külsejét háttérbe szorította valami?
2021. nov. 28. 09:31
21/21 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy nem változott, továbbra sem vagyok az esete külsőre. Még a barátságunk is végleg megszakadt. Sajnos én ismét beleszerettem, de így nem maradhattunk barátok sem.
2022. márc. 22. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!