Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé csúnyácska, szárkózott lányok ti hol szoktatok ismerkedni? Sajnos mindenki lelép, eltűnik mire komolyodna a dolog... Tudom lúzer vagyok stb, köszi az ilyen válaszokból nem kérek. 26L
Figyelt kérdés
Még a szüzességem se tudtam elveszíteni.2022. máj. 16. 15:43
3/18 anonim válasza:
Tinder, és a facen is szoktak írogatni.
4/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Mit takar a kissé csúnyácska?
Amúgy szinte bárhol tud ismerkednk.
7/18 anonim válasza:
Az utcán. Már ha dagadt nem vagy.
8/18 anonim válasza:
Naaa, pedig nem az volt eddig, hogy a dagadt nőknek is jut Chris Hemsworth?
9/18 anonim válasza:
Ezt a "dagadt" dolgot én se értem. Bevallom nem nagyon figyelem ezt, de amikor valamiért észrevettem kövér nőt férfivel, így visszagondolva csak egész jóképű és elég sportos srácokkal láttam őket. 1 elég duci ismerősöm van, neki is jóképű, okos, vékony hapsija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!