Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a kiszemeltemnek bejön az egyik haverom és megkért, hogy mutassam be neki, akkor én egy lúzer vagyok, ha ezt megteszem?
Inkább jöjjön azzal össze mint majd téged csaljon azzal.
Úgyhogy nyugodtan mutasd be őket egymásnak.
Azért csak megérted hogy te nem tetszel neki.
Szerintem nem lennél az. Egy kapcsolathoz 2 ember kell. Ha ő jobban vonzódik a barátodhoz, akkor köztetek úgysem lesz semmi. Most akkor miért ne mutathatnád be őket egymásnak? Gondolom a haverod nyitott lenne rá, lehet tök jól egymásra találnak és együtt élik le az életüket. Ennek pedig örülni kell:)
Persze megértem, ha neked kicsit szarul esik, de gondolj bele, hogy ha nem mutatnád be őket egymásnak, a csajnak akkor se kellenél sajnos. Egy emberrel vagy megvan a vonzalom vagy nincs. Ehhez pedig semmi köze egy harmadiknak. Nem a haverod miatt nem akar téged.
Azért egy nagyon, de nagyon kicsit izgatna nézni, ahogy nyalják egymást.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!