Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon vékony, átlag alatti, SZŰZ lúzer pasiként elmehetnek egy jobban kinéző lakásos prostituálthoz?
23 éves vagyok, de már közel a 24.
Teljesen szűz vagyok, sosem érintettem nőt, nem csókolóztam, stb.
175 cm vagyok és 53 kg.
A testzsír-indexem nagyon alacsony, illetve izom sincs rajtam…
Fogszabályozós vagyok és még leszek is pár évig.
Arca sem vagyok jóképű, sőt.
Nem azért mennék prostihoz, hogy ebből rendszert csináljak, csak szeretném megtapasztalni a szexualitást és ha most nem megyek el és nem is jön össze senkivel, később sem… Akkor félek, hogy már ahhoz sem lesz elég önbizalmam, hogy prostival elveszítsem.
Igaz, hogy a jobb csajok is csak azt nézik, hogy ápolt vagyok e?
És ha ápolt vagyok, akkor nem érdekli Őket más és fogadnak?
Én nem fiatal cicababához mennék, hanem inkább egy türelmesebb milfhez. Szerintem jobban járnál.
Egy bombacsaj is bevállal, csak miután elrakta a pénzedet, lehet, hogy hamar leránt, és miután 2 perc alatt elmentél, már ki is rak.
#1. Nyílván van pénzem.
#2. Nem értem, hogy mire utalsz…
#3. Nem hiszem, hogy 2 perc alatt elmennék, de úgy tudom hogy a többségnél kihasználható a megvásárolt idő és nem élvezések számához kötött.
#4. Azért ez nem igaz.
Egy csomóan kiírják, hogy romákat nem fogadnak, akkor sem ha igényesek.
Vagy hogy pocakos férfiakat nem fogadnak… Esetleg szőröseket nem, vagy akármi.
Olyan is van aki eleve 30 alattiakat sem fogad.
Miért ne?
Nem sármos, kigyúrt a vendégkörük jelentős része ebben biztos lehetsz
amúgy igen, ha ápolt vagy (nem zsíros a hajad, nem rohadtak a fogaid, nincs testszagod, egyszóval ápolt vagy és nincs tisztaság terén gond) nem fognak elküldeni
pont amit a 6-os kommentedben írtál az arra világít rá a kiszemeltet amikor választod OLVASD EL VÉGIG az adatlapját, ha megfelelsz a kritériumnak hívd fel és menj
Elsőre a helyedben biztos 40-es nőhöz mennék akiről sok pozitív beszámoló van és persze vállal kezdőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!