Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szerintetek a prostik imádják a kis vékony péniszű pasikat?
Figyelt kérdés
Ezt szoktátok írni minden hasonló kérdésnél. Viszont nem értem akkor a rendes nők meg miért imádják úgyszintén szerintetek az 5 cm feletti vastagságot? 🤔
Most akkor mi az igazság?
2021. jan. 5. 08:21
1/13 anonim válasza:
Gondolom azért, mert kisebb farokkal nehezebb fájdalmat okozni és könnyebb szopni.
A rendes nők meg nem méregetik a farkad, de szerintem még a nem rendesek sem. Ez a ti mániátok.
3/13 anonim válasza:
Egy prosti nem fog elküldeni semmilyen péniszproblémás manust. Nem imádja, de - mivel ez a "szakmája" - nem fog problémát csinálni belőle. Azon lesz, hogy élvezd a szexet ... legyen bármekkora, vagy bármilyen is a farkad!
4/13 anonim válasza:
Ahogy mondod, 3-as. A prostik nem fog beszólni a kis méret miatt.
6/13 anonim válasza:
a prosti azért szereti mert kisebb a teher. egy nap 20an basszák szét. melyik a jobb? 20nagy f*sz a pin*ban vagy 20kicsi?
7/13 anonim válasza:
Mert a prosti nem élvezetből csinálja, és amikor már aznap az ötödik kliens csinálja meg, akkor sokkal jobb, ha egy ceruzafarok járkál benne, amiből szinte semmit sem érez, mintha egy 5 centi vastag lóf-sz reszelné, ami még fájdalmas is lehet.
8/13 anonim válasza:
Azért olyan van, hogy kikötik, hogy nagy méretet nem vállalnak. Az anált meg szinte mindegyik mérettől teszi függővé.
9/13 anonim válasza:
Tévedsz. Engem már küldött el prosti, azt mondván, hogy nem vállal ekkora péniszt. Több prosti is feltünteti, hogy nem vállal nagy méretet. Elég kellemetlen helyzet volt, az biztos...
10/13 manly válasza:
Szerintem a prostik is a nagyot kedvelik, bár nincs hozzá saját tapasztalatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!