Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megbélyegzik, rossz szemmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbélyegzik, rossz szemmel nézik azt a 30 éves nőt, aki jóval fiatalabb fiúval van szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés

31 éves leszek lassan és a partnerem egy 22 éves fiú/férfi.

A legjobb barátnőm szerint ez kicsit perverz, de olyat is kaptam idősebb nőtől, hogy ha ezt megtudná a fiáról, akkor kitekerné a nő nyakát.

Fordítva miért tartja mindenki normálisnak? Ha egy huszonegy-kettő éves lány 30 éves férfival van?

ma 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar.
ma 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek semmi köze hozzá.
ma 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi jelentősége. A fiatal is ugyan oda teszi mint az idős. Szexkapcsolatban szerintem teljesen mindegy ki hány éves.

35F

ma 15:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is, sőt, párkapcsolatban sem érdekel; de úgy látszik sokan még mindig élnek a régi berögződésnek.
ma 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban azért számíthat! Pl gyerekesség/érettség, energikusság, érdeklődési kör, hosszú távú kilátások, gyerekvállalás

#3 voltam

ma 16:14
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Amiket leírtál számítanak, de nem feltétlen korhoz köthető dolgok. Általában érettebb és felnőttebb egy 40 éves, mint egy 20, de nem minden 40 éves férfi felelősségteljes felnőtt és nem is minden huszonéves idióta kiskölyök. :D
ma 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem a barátnőid vagy a környezeted határozná meg hogyan éld az életedet és mit és kivel tegyél!? Miért olyan fontos, hogy ők mit gondolnak? Ha ők azt gondolnák gyere el velem randizni eljönnél? Nyilván nem...igaz?!
ma 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!