Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos 30 éves lányként megkaphatok szexkapcsolatra, egy nagyon "jó" 40-50év közötti férfit hosszútávra, ha a szexben elég sok mindenre nyitott vagyok?!
Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 21:24
4/18 anonim válasza:
Szerintem átlagosnak sem kell hozzá lenni, simán megkapod.
5/18 Á.Zoli válasza:
Ez így elég tág határok közt van, de szerintem meg, ha bejössz a férfinek. :)
8/18 anonim válasza:
Igen. Egyértelműen.
Én 42 vagyok általában 20 évvel fiatalabb szeretőm van. (mielőtt leszóltok: egyszerre egy.. nem háremet tartok)
Működik a dolog. Ami fontos, hogy tisztázd magadban, hogy ez a szexről szól, azaz arról, hogy ő is meg én is élvezzem azokat az órákat.
42F
9/18 anonim válasza:
Az az adott férfitól függ, meg hogy éppen milyen lehetőségei vannak.
10/18 anonim válasza:
Engem keresel? 46.F Velem egész nap is szexelhetsz ha ahhoz van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!