Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha vékony vagyok és szemüveges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vékony vagyok és szemüveges akkor lehet hogy majd még a prosti is elküld engem?

Figyelt kérdés
az ilyeneket mint én nem szeretik a nők. ezért gondoltam megyek prostihoz. de mi lesz ha még az is elküld ha meglát?? van rá esély??

2020. jún. 19. 20:21
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
52 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Legyen nálad egy pár ezer forint és nem küld el. :D
2020. jún. 19. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elküldhet ő bárkit de biztos lenne aki nem küld el. De baszki ne írj már magadról ilyet, hogy "az ilyeneket mint én". tartsd magad többre.
2020. jún. 19. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is vékony vagyok illetve amikor jártam akkor 172cm 53kg soha nem küldött el egy se pedig volt aki először ablakból szemrevételezte a kuncsaftot.Szemüveges nem vagyok de tuti nem gond.Legyél ápolt udvarias és mehetsz nyugodtan.
2020. jún. 19. 20:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A pénzedért van veled. Ha nem vagy igénytelen, nincs akadály.
2020. jún. 19. 20:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ha van nálad zseton és tiszta vagy, akár még egy Woody Allen-pofával is odamehetsz. (Szerinted ő tudott volna máshogy nőt szerezni fiatal korában?) :)
2020. jún. 19. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Woody Allen a mai napig szűz :D
2020. jún. 19. 20:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálam biztos nem vagy rondább, és engem nem szoktak elküldeni.
2020. jún. 19. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Jaj te szegény, de bocs ne várj szánalom-szexet, legyen már annyi tartásod hogy "a prostinak sem kellek" szöveggel jössz. Húzd ki magad és legyél Férfi! Na kb. ott kezdődik az, hogy legyen kisugárzásod.

A prosti te is tudod nem küld el - a török kamionost sem küldi el ha (valamennyire) ápoltan érkezik és van nála pénz.

2020. jún. 19. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

Na erről beszéltem az egyik kérdésemben hogy némelyek túlmisztifikálják, már-már felsőbbrendűnek képzelik a prostikat.

Az csak egy hülye k, ha nem vagy csöves vagy ápolatlan akkor magasról tesz rá hogy nézel ki, neki csak a pénz kell.

Ja és még a prosti meg is veti a kuncsaftjait, csak ameddig perkálsz, eljátsza hogy kedves, meg hogy élvezte, de belül mély gyűlöletet és megvetést érez a férfiak iránt.

Pedig állítólag senki sem kényszeríti, de a primitív anyagi világot többre tartja saját magánál.

Mert egyeseknek a pénz az isten és semmi más nem számít nekik, és majd idősebb korukban azon fognak gondolkodni hogy hol rontottám el az életüket.

2020. jún. 19. 21:25
 10/13 anonim ***** válasza:
37%

A baratom vekony es szemuveges😇

18/L

2020. jún. 19. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!