Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vékony vagyok és szemüveges akkor lehet hogy majd még a prosti is elküld engem?
Jaj te szegény, de bocs ne várj szánalom-szexet, legyen már annyi tartásod hogy "a prostinak sem kellek" szöveggel jössz. Húzd ki magad és legyél Férfi! Na kb. ott kezdődik az, hogy legyen kisugárzásod.
A prosti te is tudod nem küld el - a török kamionost sem küldi el ha (valamennyire) ápoltan érkezik és van nála pénz.
Na erről beszéltem az egyik kérdésemben hogy némelyek túlmisztifikálják, már-már felsőbbrendűnek képzelik a prostikat.
Az csak egy hülye k, ha nem vagy csöves vagy ápolatlan akkor magasról tesz rá hogy nézel ki, neki csak a pénz kell.
Ja és még a prosti meg is veti a kuncsaftjait, csak ameddig perkálsz, eljátsza hogy kedves, meg hogy élvezte, de belül mély gyűlöletet és megvetést érez a férfiak iránt.
Pedig állítólag senki sem kényszeríti, de a primitív anyagi világot többre tartja saját magánál.
Mert egyeseknek a pénz az isten és semmi más nem számít nekik, és majd idősebb korukban azon fognak gondolkodni hogy hol rontottám el az életüket.
A baratom vekony es szemuveges😇
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!