Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges, vékony fiúk, milyen csajok jönnek be nektek?
Érdekelne, hogy milyen csajokat találtok vonzónak?
A kérdés szól annak is aki csak vékony, vagy aki csak szemüveges, esetleg mindkettő.
Kort is írjatok! Köszi! 24L
Akivel lehet akármiről beszélni kötöttségek, tabuk nélkül. Nem hisztizik, nem sértődik meg látványosan minden második mondatomon. Okos, intelligens, intellektuális. Bármilyen helyzetet helyén tud kezelni. Nem lehet sarokba szorítani, vagy átverni. Van humora, bár ezek mindegyike, amit eddig felsoroltam az intelligenciához köthető.
Röviden: Igazi nő.
Megmondom őszintén, én még nem láttam olyan lányt, aki nekem bejött volna.
22/F
Ha a külsőre érted akkor kb olyanokat mint az átlagnak. Nem szeretném ha nálam nehezebb lenne vagy magasabb de ez kevésbé esélyes mert 196cm vagyok. Amúgy szeretem a szép nőket, de nem vagyok válogatós, mert nem tehetem meg.
Alapjaiban véve a vékonyabb nem túl nagy mellű lányokat szeretem.
Más még érdekel?
25F
Igazából mindkettő vagyok félig-meddig :D szemüvegem van, de nem hordom, vékonyabb vagyok de sportos és nem mondanám rondának magamat.
Külsőre a hozzám hasonló lányokat tartom előnyösebbnek, kicsit magasabb, vékony, ha sportol az nem hátrány.
Belsőre, pedig fogadja el a hülyeségeimet, nyugodt legyen, ha félénkebb az sem baj :D
Szia!
Ez a srác ízlésétől függ. Pont mindkét kategóriába belesek. Tavaly a volt barátnőm előtt pont az alkatom miatt nem tudtam érvényesülni, nem voltam határozott de a barátnőm nyitotta fel a szememet, hogy igen is egy jó srác vagyok!
Őszintén mondom teljesen változó, hogy ki miért és mennyire tetszik. Néha a rövid hajú, néha a hosszú hajú lányok tetszenek. A külső az nagyon szubjektív. Én szeretem ha elegáns, nem akar többnek látszani, mint amire pénze van. Ha odamennék egy lányhoz előtte biztos megnézném, hogy rámnézett e már 1-2x.Továbbá fontosnak tartanám a kézfejét. Látni azért akár egy házibulól vagy akár egy parkban odatévedő srácról, hogy épp arra járt és csak szórakozik vagy a miért ne gondolattal igenis odaült mellé. De ez fordítva is igaz! Ne játszunk egymással! Emberek vagyunk:)
Ami számomra egy fontos dolog, hogy álljon ki magáért de egy társaságban ne ő legyen a fő húzóerő. Pl mondja meg ha nem volt jó az ágyban valami, de azt is ha egy buliban többet ittam mint kellett volna, mondja el, hogy őt ez zavarja és változtassak miatta ezen. Lehet nálam pár cm-el magas is de alacsonyabb lánynál sincs gondom. Ne legyen bunkó, ha még össze se jön ha egy srác megkérdezi, hogy volna kedve vmihez akkor ne legyen vele bunkó. Ne adja be gyorsan a derekát semmire, de ne csak azt várja el, hogy a srác kitalál vmi programot mindig. Fogadja el ha hibázott. Evidens, hogy nem pasizik a háta mögött, persze a srácra is vonatkozik! ÉS talány egy egyszerű, hogy addig legyenek együtt amíg boldogok! Ez persze nem az első problémánál a feladást jelenti de mit ér az egész ha nem örömmel és boldogsággal tölt el ha este odafekszik vagy csak 1 hét után újraláthatod:)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!