Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vékony vagyok és szemüveges akkor lehet hogy majd még a prosti is elküld engem?
Figyelt kérdés
az ilyeneket mint én nem szeretik a nők. ezért gondoltam megyek prostihoz. de mi lesz ha még az is elküld ha meglát?? van rá esély??2020. jún. 19. 20:21
11/13 anonim válasza:
A szemüvegeseket általában nem csípik.
12/13 anonim válasza:
Jaaj mennyi szarsgot kitláltok ti is...
A crushaim 70%-a vékony szemüveges pali volt, sosem a szemüveg meg a vékonyság meg a mittudom én mi az oka a visszautasítasnak.
Pl.: én ronda szemüveges nőként hiába veszem le a szemüvegem meg rázom a seggem ha a fejem csúf.
13/13 anonim válasza:
A szépség relatív.. nekem pl. a magas vékony pasik tetszettek mindig is.
Luxus prostituáltként tevékenykedtem Svájcban.. anyagi körülményeim kimagaslóan eltért a korombeliektől.. és én még is egy átlagos színvonalon élő magas vékony férfihez mentem feleségül.. Boldogok vagyunk és azóta van egy csodálatos gyermekünk, tökéletes családot alkotunk annak ellenére is, hogy én szülés után is 165cm/53kg vagyok a férjem pedig 190cm/75kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!