Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon vékony, átlag alatti, SZŰZ lúzer pasiként elmehetnek egy jobban kinéző lakásos prostituálthoz?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, de már közel a 24.
Teljesen szűz vagyok, sosem érintettem nőt, nem csókolóztam, stb.
175 cm vagyok és 53 kg.
A testzsír-indexem nagyon alacsony, illetve izom sincs rajtam…
Fogszabályozós vagyok és még leszek is pár évig.
Arca sem vagyok jóképű, sőt.
Nem azért mennék prostihoz, hogy ebből rendszert csináljak, csak szeretném megtapasztalni a szexualitást és ha most nem megyek el és nem is jön össze senkivel, később sem… Akkor félek, hogy már ahhoz sem lesz elég önbizalmam, hogy prostival elveszítsem.
Igaz, hogy a jobb csajok is csak azt nézik, hogy ápolt vagyok e?
És ha ápolt vagyok, akkor nem érdekli Őket más és fogadnak?
2021. aug. 22. 11:39
21/22 anonim válasza:
fogadnak én is egyszer akartam menni csak mára 10-12 alkalmon vagyok túl mind jó csaj vagy is egy kövér de arcra szép ő olcsóbb volt és többet engedett
22/22 anonim válasza:
Bele kell nyúlni. Én pl utoljára egy nagyon kedves, aranyos és nem utolsó sorban tényleg nagyon kis szexi fiatal lánynál voltam. Nagyon jól is csinálta a dolgát és látszott is rajta, hogy szereti is csinálni. Full barátnős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!