Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon vékony, átlag alatti, SZŰZ lúzer pasiként elmehetnek egy jobban kinéző lakásos prostituálthoz?
23 éves vagyok, de már közel a 24.
Teljesen szűz vagyok, sosem érintettem nőt, nem csókolóztam, stb.
175 cm vagyok és 53 kg.
A testzsír-indexem nagyon alacsony, illetve izom sincs rajtam…
Fogszabályozós vagyok és még leszek is pár évig.
Arca sem vagyok jóképű, sőt.
Nem azért mennék prostihoz, hogy ebből rendszert csináljak, csak szeretném megtapasztalni a szexualitást és ha most nem megyek el és nem is jön össze senkivel, később sem… Akkor félek, hogy már ahhoz sem lesz elég önbizalmam, hogy prostival elveszítsem.
Igaz, hogy a jobb csajok is csak azt nézik, hogy ápolt vagyok e?
És ha ápolt vagyok, akkor nem érdekli Őket más és fogadnak?
Én azt mondanám amit a 3 as.
Fiatal cicababákhoz akkor sem szabad menni, ha jóképű vagy, és sármos, és semmi baj nincs veled.
Azok variálnak, nagyon fufangosak. Mielőbb eldurrantanak úgy, hogy te nem is érhetsz hozzájuk.
Sokszor még egy masztival sem ér föl.
Én egy 30-40 közöttit ajánlanák. Ők még jól néznek ki, és nem annyira fondorlatosak.
Persze ez a dolog szerencse kérdése is, mert akad a fiatalokban is lelkiismeretes.
Szia. Kicsit fáj hogy így írsz magadról, hogy lúzer meg stb.; értelmesnek tűnsz. Egyébként "normál" lányok terén is ilyen magasak az igényeid, vagy ha már megteheted, akkor a legjobbra pályázol (amivel pedig semmi baj)?
Azóta sikerült elmenni egy ilyen lányhoz?
Illetve ezek a test/súly számok kicsit már a természeti abszurdumot piszkálják, én kíváncsi lennék rá. Milyen erőben vagy?
#14. Köszi, hogy érdeklődsz…
Eddig felhívtam 2 csajt… Az egyiknek totál pozitív értékelései voltak, de nem tetszett a hangja, meg elég bunkó is volt, szóval hozzá nem mentem el…
A másiknál meg nem vettem észre, hogy magánál nem fogad, a telóba meg azt mondta hogy vagy szálloda vagy autó…
A szálloda még belefért volna, bár nem szívesen költök pluszban arra is, de erre még azt mondtam volna hogy oké.
Viszont az autóban való dolog nekem taszító, ne szívesen választanék olyat aki ilyesmit vállal…
Majd még a napokban nézek valakit.
Azt nem tudom, hogy milyen erőben vagyok, nem fizikai munkát végzek…
Vékony vagyok, de nem szoktam rosszul lenni vagy ilyesmi.
Se szállodába, se autós dologba ne menj bele. Az marhaság.
Sok lány van, aki otthon rendel, de általában bérelnek egy kisebb lakást, és ott rendelnek, mert sokuknak a saját lakásuk az tabu.
Meg hogy otthon ne kopogtasson rájuk senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!