Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kissé csúnyácska, szárkózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kissé csúnyácska, szárkózott lányok ti hol szoktatok ismerkedni? Sajnos mindenki lelép, eltűnik mire komolyodna a dolog... Tudom lúzer vagyok stb, köszi az ilyen válaszokból nem kérek. 26L

Figyelt kérdés
Még a szüzességem se tudtam elveszíteni.

2022. máj. 16. 15:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bolt, suli, munkahely, busz, utca, rendezvények. Nagy cégnél kizart, hogy ne tudj ismerkedni,ja még Kék túra, sportolás, edzőterembe nem járok, de sok barátnőm ott ismerte meg a párját.
2022. máj. 16. 16:55
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Mondjuk én nagyon ronda vagyok, nem kissé csúnyácska, de ismerkedtem

- egyetemen (kapcsolat nem jött össze, de fiúbarátaim lettek)

- diákként munkahelyen (kapcsolat szintén nem jött össze, de onnan is lettek barátaim)

- extrovertált csini barátnőm rendszeresen elrángatott magával programokra, és a neki nem kellő "maradék" szóbaállt velem (egy rövid kapcsolatom lett is, én vigasztaltam a srácot, akit barátnőm kikosarazott -> barátok lettünk -> rányomultam és beadta a derekát).

Általában bunkók velem a pasik és első látásra leírnak, mert ronda vagyok és nem nézek ki nőnek, de még így is sikerült ismerkednem és fiúbarátokat szereznem. Ha csak kicsit vagy csúnyácska és jófej vagy, akkor nem hiszem, hogy ne tudnál pl. baráti társaságban, hobbidhoz kapcsolódó programokon ismerkedni. A "tinderen özönleni fognak a pasik" válaszokat pedig fenntartással kezeld, mert ott csak és kizárólag a kinézet dönt, és lehet, hogy igénytelen nyomiknak egy dugás erejéig jó lennél, de nem sok esélyed van belső értékekkel kompenzálni és megszerettetni magad.

2022. máj. 16. 16:58
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Fiúbarátokat szerezni, az ismerkedés szempontjából nulla eredmény. Haveri viszonyban teljesen más számít, mint mikor párkapcsolatot keres az ember.
2022. máj. 16. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:

"Fiúbarátokat szerezni, az ismerkedés szempontjából nulla eredmény."

Ez nem igaz, főleg csúnyabb nőként. Vonzóbb külsejű embereknek biztos nehéz elképzelni, de egy ronda nőre nem fog senki ÚGY nézni, nem fog akarni tőle semmi szexuálisat elsőre. Barátságból pedig lehet akármi, főleg ha a nő elég jófej, de azért kellően rámenős. Persze nyilván visszahúzódóbb, kevésbé előnyös férfiaknál kell próbálkozni, akik készek megalkudni.

Fiúbarátok meg bemutathatnak más fiúbarátoknak. Ha valakinek van egy tágabb baráti köre és van lehetősége új emberekkel ismerkedni, sokkal könnyebb helyzetben van, mintha otthon kuksol a szobában és jobbra-balra húzogatja a Tindert.

2022. máj. 16. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Barhol, ahol akarnak. Egyebkent megneznek egy kepet. Lehet, hogy siman segitene egy masik haj, ami jobban megy az arcodhoz.
2022. máj. 16. 18:10
 16/18 anonim ***** válasza:

#14 Az egész kamaszkoromat ezzel a meddő "barátságból bármi kialakulhat" reménykedéssel k.rtam el. Nem, a barátság 100-ból 99 esetben barátság is marad. Ha pedig mégsem, akkor is nagy az esély hogy aránytalan (és fájdalmas) módon fog alakulni, az egyik fél még azt sem tudja igazán, hogy mit érez, míg a másik már fülig szerelmes.

Azzal viszont teljesen egyet értek hogy egy bőséges baráti kör révén sokkal több új embert ismerhetsz meg, mintha otthon kuksolnál a tindert húzogatva, de végeredményt tekintve a fiúbarátok is gyakorlatilag ugyanannyit számítanak, mint a lány barátnők: romantikus-szexuális szempontból egy csomó semleges ember, akik közül egyik sem néz rád "úgy".

2022. máj. 16. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Micsoda kamu....
2022. máj. 20. 12:51
 18/18 anonim ***** válasza:
kíváncsiság hogy alakult az életed?
2023. szept. 10. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!