Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos az, hogy milyen autója van a hapsinak? Mert itt 100/99 szor csak azt hallani, hogy csak guruljon és ne essen ki alóla a kerék, ne legyen rommákorhadva. Mégis azt látom, hogy 10/8 férfi folyton új autót akar venni és a nők nagy része is...
"Akinek meg csajozás miatt kell csak jókocsi "
Csajozni csak kocsival lehet.
Nokent egy Toyota Hilux (az uj) a ceges autom... Allandoan fel akarnak szedni a pasik ha latjak a gepet 🤣
Pedit 10000% h nem vezetheti...
Maganban egy Opel Merivam van.
Innentol nem igazan erdekel h van e autoja vagy jogsija a pasinak .. ha van van ha nincs nincs
Jajj... férjemnek audit adnak a popója alá, 1x vezettem azóta nem értem miért vannak úgy oda.
Mi direkt "régi" 12 éves kocsit vettünk, mert ez a sok elektronika, ilyen segéd olyan korigátor csak zavar a vezetésben. A mi autónk nem olyan "intelligenes" és lehet normálisan vezetni.
Régen nem érdekelt - az sem, ha épp nem volt neki.
De mióta megöregedtem, nagyonis számít.
Páromnak új Kiája van, az is csak azért, mert taxizik. Meg van egy Ládája...imadom.
Nekem Hyundai Santa Fe-m van, 200-as. Nem cserélném le, Nekem tökéletes. Plusz motorunk is van mind2nek.
BMW, Audi és társai, csak a pénz viszi, aztán nem egy nagy valami sztm.
Akiknek ilyen autója van, azok 80 százaléka ezen kívül semmit nem tud felmuatni.
Ha sok pénzem lenne, akkor egy Ford Renger Raptort vennék, az autó számomra.
Mustangból is jobban tetszik a régi.
Nálam inkább az előny, ha olyan autót vesz, ami nem egy benzintemető és nem drága minden szar alkatrész bele.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!