Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fontos az, hogy milyen autója...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos az, hogy milyen autója van a hapsinak? Mert itt 100/99 szor csak azt hallani, hogy csak guruljon és ne essen ki alóla a kerék, ne legyen rommákorhadva. Mégis azt látom, hogy 10/8 férfi folyton új autót akar venni és a nők nagy része is...

Figyelt kérdés
nagy része is új autós pasik mellől száll ki. Szóval akkor mégsem jó a 10 plusz éves autó (nem a 30 évesre gondoltam, de van a köztes is)? Holott átlagéletkor 15-16 év az autópiacon. Az enyém 12 éves, de már kaptam jelzést, hogy miért nem cseréled le. Egy új autó is több év az 5-6 millióval még összejön a pénz átlagkeresettel.
2022. júl. 25. 19:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
2003-as*
2022. júl. 25. 23:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Engem inkább fiatal koromban érdekelt, amikor nekem még nem volt. A jelenlegi társamnak nincs, ő bringával jár, nekem van, én meg azzal.

N

2022. júl. 25. 23:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Lassan 30 éves rokonomnak jogsija sincs, nem hogy autója, aztán mégis van normális nője 😃
2022. júl. 26. 03:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Apám képes volt venni egy szar BMWt, csak azért hogy a városban tudjon flexelni vele néha. De az nem baj neki ha a garázsban rohad el, mert egy vagyon a tankolása és a szervíze is elvinne egy rakat pénzt. Felesleges egy ilyen nagy autó.
2022. júl. 26. 03:06
 25/26 anonim ***** válasza:

Megtévesztő hogy van egy adag szabad nő aki okkal nincs párkapcsolatban. Pl ezért se.

A többség aki normális azt meg nem igen érdekli, persze ő foglalt.

2022. júl. 26. 06:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs autója a páromnak sőt jogsija se :-D

Mégis vagyok neki...

2022. júl. 26. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!