Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőktől kérdezem, hogy egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőktől kérdezem, hogy egész pontosan mit értetek ez alatt? "Számomra fontos, hogy fel tudjak nézni a páromra".

Figyelt kérdés
Kezdem azt hinni, hogy belőlem hiányzik mindennemű férfiasság és érdekelne, kinek mit jelent a fenti kijelentés.

2022. júl. 24. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Számomra azt, hogy tanulhatunk egymástól, és inspirál. Olyan személy, aki mindig ösztönöz arra, hogy a legjobb énemmé váljak. + Tisztelet, bizalom is jelen van ezek mellé
2022. júl. 24. 20:07
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
mondjuk ne egy betanított munkás legyen, akinek az az életcélja, hogy majd örököl egy lakész a szüleitől, mikor 60 éves lesz.
2022. júl. 24. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Ambíció.
2022. júl. 24. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
26%
Magasabb tőled
2022. júl. 24. 20:19
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
Nekem azt jelenti hogy legyen férfi és ne legyen papucs. Ne én hordjam a nadrágot ne keljen megmondani mikor mit csináljon mint egy gyereknek hanem érje fel ésszel.
2022. júl. 24. 20:21
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Legyenek olyan tulajdonságai, ami miatt tisztelem. Udvarias, kedves, nyugodt, okos, bátor... Ilyesmik.
2022. júl. 24. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Legyen magasabb. Legyen minimum 185 centi.
2022. júl. 24. 21:46
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem például iszonyatosan férfias az, ha egy férfi be tudja ismerni, hogy egy nő akármiben jobb nála, akár sok dologban is, anélkül hogy ez elbizonytalanítsa a férfiasságában. De ez én vagyok.
2022. júl. 24. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Ez egy nagyon jó kérdés mert már én is utasítottam el azért férfit, mert nem tudtam vonzódni hozzá, nem éreztem hogy fel tudok rá nézni. Pedig önálló élete volt, jól is nézett ki, aranyos is volt.

Míg egy olyan paprikajancsiert meg oda voltam aki a szüleivel lakott 29 évesen, és eléggé túlsúlyos is volt, már már a jó ízlés határain kívül.

A mostani szerelmemre is felnézek de fogalmam sincs, hogy miért.

Aztán én ezt kiveséztem egyik barátnőmmel, ő az apját keresi bizonyos dolgok miatt a férfiakban, nekem meg olyan meghatározó szerepet játszott a bátyám az életemben, hogy csak olyan férfi lesz számomra vonzó akivel legalább érzek annyi biztonságot mint vele. Az a tipikus báty-hugica kapcsolat hogy senki sem bánthat mert ő megvéd, de közben olyan stílusa van hogy egész nap veszekednék vele de amúgy imádom, hát férfiakban is az ilyenekhez vonzódom. Úgyhogy szerintem erre nincs egyetemes válasz, egyéntől függ.

Bár azért van pár dolog segít az ügyön, pl. ha

- magasabb vagy nála

- idősebb vagy nála

- van egy magabiztos kisugárzásod, érezteted a környezeteddel hogy van egy egészséges egod

- okos vagy

- értél már el az életben olyan dolgokat amikért majdnem mindenki küzd, pl jó munkahely, jogosítvány, autó, beszélsz legalább 1 idegen nyelven, nem szülőkkel laksz már, stb.

Kapcsolati viszonyban meg legyél férfias, érdeklődj felőle, érezze eléggé hogy ő egy nő, de ne rajongj érte. Ezzel sokan elrontják. Rajonghatsz persze a szerelmedért, de normális kereteken belül. Amint megbillen ez a balansz, a nők valahogy elvesztik a tiszteletet a férfi iránt. Attól függetlenül, hogy szeretjük szeretve érezni magunkat.

Nehéz ez a kérdés, nem először gondolkodom rajta én sem, bocsánat ha nem tudtam nagyon érdemleges választ adni, de amblokk tényleg személytől függ szerintem. Tehát erre nem is lesz tökéletes válasz.

2022. júl. 24. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:
28%
Azt hogy legyél gazdag.
2022. júl. 24. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!