Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mindig kérdezem a barátomat, hogy hova tűnt, ha 1- órán át nem ír vissza. Ha én nem teszem meg, ő sosem kérdezi, hogy hova tűntem. Ez azt jelenti, hogy nem vagyok neki fontos?
Mi van akkor, ha egy óráig nem ír vissza?
Szerintem éli az életét, dolgozik, tanul, játszik, barátaival van stb.
Miért kéne minden percben neked írnia?
Nem mondom, én is beszélgetek szinte egésznap a párommal amikor nem találkozunk, de nem várom el, hogy állandóan írogasson, tudom , hogy van dolga, ahogy nekem is.
Szerintem kicsit akadj le róla, mert idegesítő lehet, hogyha állandóan számod kéred.
Komolyan, mindenben a sz.rt kell meglátni?
Ha nem keres, biztos azé', mert nem vagy neki fontos.
Ha keres, akkor meg jön a "jaj, megfojt az aggodalmával, nekem levegő és szabadság kell!" szöveg.
miért lógsz rajta, miért számoltatod el az idejével?
felnőtt ember, hadd élje az életét, anélkül, hogy be kéne neked számolnia minden percéről.
ahogy látom, ő tiszteletben tartja, hogy te felnőtt vagy (életkorod alapján, agyilag nem biztos), és nem cseszeget téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!