Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a férfi foglalkozása a társkeresésben?
22 éves vagyok és hát a körülmények ellenére (COVID) próbálok ismerkedni ahol tudok mint pl. a tinderen hátha összejön valami. Ki mit gondol, hogy mennyire számít ma a 21. században, hogy mivel foglalkozik egy férfi? Vannak olyan szakmák amik sikeresebbé tesznek a párkeresésben? Anyagiak vagy társadalmi megbecsülés miatt?
Azért kérdezem mert tanárin vagyok (angol-német) és tartok tőle, hogy lehet e miatt nehezebb lesz párt találnom, mert nem keresnek valami sokat és nincsennek ma itthon megbecsülve. Kicsit kisebbségi komplexusom van miatta, bár én szeretem amit tanulok. Mennyire reálisak az aggodalmaim?
Minden normális választ köszönök.
Te troll vagy, vagy ennyire egyszerű gyerek? A pénz mindennek az alapja.
A pénzen múlik, hogy van-e szabadidőd, telik e ajándékra, étteremre, kirándulásra, csajozós cuccokra,...
22 évesen, ingyen csak a MILF van, de oda meg csődörnek kell lenni, és te nem vagy az.
2.-nak.
Bölcsész diplomás, minimálbéres, könyvesbolti eladó?
7.
Vagy egy általánosító idiótával, aki beskatulyáz valakit a szakmája miatt.
"Manapság a diploma alap elvárás mivel a lányok többsége is egyetemre megy mert a mai fiatalságnak büdös a munka!"
Most, hogy megtudtam, hogy csak azért járok egyetemre, mert büdös nekem a munka azonnal ott is hagyom az orvosit és inkább elmegyek bolti eladónak.
A kérdésre válaszolva: nálam annyiban számít valaki munkája, hogy ez is egy plusz beszédtéma, ha érdekel/az én leendő munkámmal egyezik. A barátom is orvostanhallgató, nyilván sok közös élményünk, tapasztalatunk volt, tudunk segíteni egymásnak a tanulásban, hasonlóak a terveink a jövőre nézve, stb. Nehezen tudnék kijönni mondjuk egy irodalom szakossal, aki elájul egy-egy verstől, mert személy szerint engem hidegen hagy az ilyesmi, nem tudnék számára partner lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!