Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi nem ismerkedik testi adottságok miatt?
Nekem pl 20cm kéne hozzá. +15cm magasság, hogy vonzó legyek a nők számára és +5cm farok méret, hogy ideális legyen a nőknek.
Ezek miatt nem is próbálkoztam soha, mert így felesleges. A személyiségem jó, szimpatikus vagyok általában emberileg másoknak, de ezzel semmit nem éeek. A legnagyobb vágyam egy feleség, de így esélytelen.
Szerintem a férfiak elég kevés %-a van így. Szerintetek?
Kérdező 11-es vagyok.
Bár nem sokat nyom a latba a korom, de 31 vagyok egyébként.
Az a baj, az arcomon nem tudok változtatni, nem tehetek róla hogy így születtem, ha nem tetszik a nőknek most mit csináljak... max. plasztikáztatni lehetne, de az nagyon kockázatos, és sok millióba kerülne.
Mindezt azért, hogy egyáltalán adjanak esélyt a nők?
Nem, már így is nagyon sokat szenvedtem miattuk, nagyon sok pénzt és időt elpazaroltam feleslegesen rájuk. Azért, hogy elutasítsanak és megalázzanak...
Akkor megnyugodtam.
Én 175 vagyok, tehát átlagos, és 3 éve nincs senkim.
Úgy hallottam, hogy a magas férfiakért nagyon döglenek a nők.
Persze nem mindegy mondjuk, hogy milyen a fejecskéd hozzá.
Nem a haverodról van szó.
Nagyon sokszor elszoktak kanyarodni a hozzászólások az eredetileg kiirt kérdéstől.
Főleg ha sokan válaszolnak.
Ahogy sodródunk a válaszokkal.
Ez még eddig nem tünt fel ????
Én nem ismerkedek, nem is akarok. Leszarom az egészet!
1. Nincs pénzem nőre! Örülök, hogy magamat képes vagyok eltartani. Ha egy nő is rámakaszkodna, akkor éhen halnék. Hadd osszam be úgy a keresetem, ahogy én szeretném, ne más igényeit kelljen kiszolgálni.
2. Szarul nézek ki. Talán objektíven nézve jóképű volnék, de elhíztam az utóbbi időben. Nem fogyok le egy nő kedvéért sem, sőt senki kedvéért se, mert nem érdekel, nekem így is jó. Szeretek kajálni. Ja, és persze, nem vagyok elég magas én sem.
3. Kibírhatatlan személyiségnek tartom magam. Túl makacs vagyok és sok mindenhez teljesen másképp állok hozzá, mint az átlagember. Nem vagyok humoros, introvertált is vagyok. Megváltozni nem fogok egy nő kedvéért se.
4. Nem kell család, nem kellenek gyerekek. Írtózom már a gondolattól is. Szerintem a közeljövőben még háborúsabb időszakok jönnek, na meg a válság, nem szerencsés ebbe a világba gyerek, plusz így is túlnépesedés van.
5. Szeretek egyedül lenni. Nem érzem magányosnak magam egyedül, ezt szoktam meg, ezt igénylem. Nagyon idegesítene, ha kettesben kéne élnem egy nővel, de úgy bárkivel is.
6. Nem igénylem a romantikát, nem igénylem a szexet. Szerelmes se tudok lenni, nem is voltam, nem is leszek. Nem vagyok aszexuális, de nekem bőven elég, ha heti 3-szor önkielégítek.
Volt már többéves "kapcsolatom" olyannal, akinek szintén ilyen furcsa hozzáállása volt. Sajnos ő elköltözött, de ez van, így alakult. Nem fogok lesüllyedni annyira, hogy versenyezzek nőkért a "nagyfa**okkal". Vigye mindenki, akit szeretne, én meg tök jól elvagyok egyedül. Nem félek attól, hogy magányosan halok meg, az a tervem tulajdonképpen. Van kutyám, akit többre tartok bármelyik nőnél és embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!