Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "normális pasi" azt jelenti hogy tökéletes? Vagy miért mondják akkor hogy nincs normális pasi interneten?
Felregisztráltam a húgom profiljával love.hu-ra, 20 másodpercenként írtak rám. És azok közül kb. 90% normális volt, csak 10% volt az aki bunkó volt vagy csak szexet akart. Nem azt mondom, hogy mind a 90% tökéletes volt minden szempontból, Brad Pitt arc ötvözve Schwarzenegger testtel ötvözve egy arab emír vagyonával, mert a nők kb. erre mondják, hogy "normális". Holott elvileg a normális szó jelentése az hogy nagyjából rendben van, nem azt hogy nagyon full tökéletes az élet minden területén.
Miért keverik ezt a két szót a nők, hogy normális és tökéletes? Tele van az internet normális pasival akik ezrével írnak egy átlag vagy az alatti nőknek is előszeretettel.
Senki sem hiszi ezt el.
Azon az oldalon nyugdíjas szintű átlag alatti kinézetű emberek vannak fent amivel nincs baj mert mindenkinek más jön be.
Az meg, hogy mi a végzettsége hát messziről jött ember azt mond amit akar.
Borzasztóan furcsa viszont, hogy neked ezek a férfiak ennyire bejönnek.
Meg a húgodnak te onnan segítettél keresni valakit, biztos egy agysebészt amilyen ott a felhozatal.
Minőségi felhozatal?
Talán igazából te vagy oda saját képpel regisztrálva és ezért mondod?
Normális nő ilyenfajta mentális sérültel nem, hogy ott sehol nem állna szóba úgysem.
Aki nem ért egyet veled xar, pedig egy nő hagy tudja már milyen férfi a megfelelő számára .
Vagy férfiként úgy érzed te jobban tudod?
Más társkeresők sem jobbak régen én is fent voltam egy-kettőn de a való életben sokkal jobban teszi az ember ha ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!