Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "normális pasi" azt jelenti hogy tökéletes? Vagy miért mondják akkor hogy nincs normális pasi interneten?
Felregisztráltam a húgom profiljával love.hu-ra, 20 másodpercenként írtak rám. És azok közül kb. 90% normális volt, csak 10% volt az aki bunkó volt vagy csak szexet akart. Nem azt mondom, hogy mind a 90% tökéletes volt minden szempontból, Brad Pitt arc ötvözve Schwarzenegger testtel ötvözve egy arab emír vagyonával, mert a nők kb. erre mondják, hogy "normális". Holott elvileg a normális szó jelentése az hogy nagyjából rendben van, nem azt hogy nagyon full tökéletes az élet minden területén.
Miért keverik ezt a két szót a nők, hogy normális és tökéletes? Tele van az internet normális pasival akik ezrével írnak egy átlag vagy az alatti nőknek is előszeretettel.
Nem kitalált sztori, én nem kifejezetten szépségkirálynő a húgom, egy kicsit szebb mint az átlag, 10/6-7 de ennyi. Nem nagy kunszt.
Mégis mérnökök, közgazdászok még orvos is volt az udvarlók között, sokan jóképűek is mellé. Mindezt még nem is az elittárson hanem egy ingyenes-en, a love.hu-n.
Nagyon könnyű dolguk van a mai nőknek. Higgyétek el. Sosem volt ennél könnyebb nőknek a társkeresés mint a mai világban.
"legalább száz pasit leteszteltem ezekkel a kérdésekkel mindössze 1-2 óra alatt."
Igen, 1-2 óra alatt valóban el lehet dönteni bő 100 pasiról, hogy milyen :D
Vicc vagy kérdező.
"Nagyon könnyű dolguk van a mai nőknek."
SZóval azt akarod mondani, hogy minden átlagos nőre jut vagy száz jóképű orvos és mérnök? Annál is hülyébb vagy, mint eddig gondoltam.
"Sosem volt ennél könnyebb nőknek a társkeresés mint a mai világban."
Miért is? Több lett a férfi? Szebbek lettek? Okosabbk lettek? Jobb lett lelki világuk? Elárulom. Egyik sem.
De nem értitek 90%-a 🤣
Nekem alapból fura ha ez igaz, hogy nőnek adja ki magát és pasikkal dumcsizik.
Nem csak áradat, egyenesen pasi özönvíz lesz.
Hacsak nem vagy nagyon anti-nő, tehát ilyen 10/1-es, kövér, szőrös, bajszos, dagadt, akkor pár óra alatt több száz JÓ pasi közül válogathatsz.
Te valami fenomén vagy, hogy három kérdésből két perc alatt eldöntöd milyen a másik :D
"Na itt van a kutya elásva. Vonzó? Mit értesz az alatt?"
Számomrra vonzó és nekem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!