Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "normális pasi" azt jelenti hogy tökéletes? Vagy miért mondják akkor hogy nincs normális pasi interneten?
Felregisztráltam a húgom profiljával love.hu-ra, 20 másodpercenként írtak rám. És azok közül kb. 90% normális volt, csak 10% volt az aki bunkó volt vagy csak szexet akart. Nem azt mondom, hogy mind a 90% tökéletes volt minden szempontból, Brad Pitt arc ötvözve Schwarzenegger testtel ötvözve egy arab emír vagyonával, mert a nők kb. erre mondják, hogy "normális". Holott elvileg a normális szó jelentése az hogy nagyjából rendben van, nem azt hogy nagyon full tökéletes az élet minden területén.
Miért keverik ezt a két szót a nők, hogy normális és tökéletes? Tele van az internet normális pasival akik ezrével írnak egy átlag vagy az alatti nőknek is előszeretettel.
Sunshinedoll
90% neked kevés? Mert azok mind normálisak voltak, elfogadható külsővel és státusszal és személyiséggel. 10% volt a selejtes valamelyikben.
Neki normálisak voltak egy szia után, nekem azért jóidő kell mire megismerek jobban valakit.
Amúgy meg nem is értem miért érdekli ez, vagy pasizni akarsz te is?
A love.hu meg pont az az oldal ahol elég kevés a normális, nagyrészük idős kiéhezett hagyjuk mi.
"És azok közül kb. 90% normális volt, "
Ne hazudj. A felük alapból selejt, mert kapcsolatban van, idős, az "élet iskolájában" tanult, vagy ránézésre is kilométerekre van attól, ami neked bejön.
Aztán a maradék is igen gyorsan hullik ki. Bunkó, dugni akar, képtelen értelmes kommunikációra, buta.... AZtán valahányan maradnak, ott meg a személyiségetek, életstílusotok nem stimmel.
"Ezeknek a kritériumoknak a férfiak 90%-a megfelel."
Haha XD, max. 20%.
Kérdező, gondolom, nem beszélgettél hosszabban ezek a pasikkal. AKkor rájönnél, hogy nincs igazad.
AMúgy meg honnan veszed, hogy normálisak, mikor nem is beszélgettél velük?
A legtöbbjük egy értelmes mondatot sem képes leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!