Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél a "normális pasi"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél a "normális pasi" azt jelenti hogy tökéletes? Vagy miért mondják akkor hogy nincs normális pasi interneten?

Figyelt kérdés

Felregisztráltam a húgom profiljával love.hu-ra, 20 másodpercenként írtak rám. És azok közül kb. 90% normális volt, csak 10% volt az aki bunkó volt vagy csak szexet akart. Nem azt mondom, hogy mind a 90% tökéletes volt minden szempontból, Brad Pitt arc ötvözve Schwarzenegger testtel ötvözve egy arab emír vagyonával, mert a nők kb. erre mondják, hogy "normális". Holott elvileg a normális szó jelentése az hogy nagyjából rendben van, nem azt hogy nagyon full tökéletes az élet minden területén.

Miért keverik ezt a két szót a nők, hogy normális és tökéletes? Tele van az internet normális pasival akik ezrével írnak egy átlag vagy az alatti nőknek is előszeretettel.

2023. ápr. 22. 14:07
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
94%

"akkor pár óra alatt több száz JÓ pasi közül válogathatsz."

Ha azok olyan jó pasik lennének, akkor már rég elkapkodták volna őket.

2023. ápr. 22. 23:19
 42/59 A kérdező kommentje:

"Ha azok olyan jó pasik lennének, akkor már rég elkapkodták volna őket."

Nem biztos, ne feledd el, erős férfitöbblet van!

2023. ápr. 22. 23:36
 43/59 anonim ***** válasza:
94%

Direkt megnéztem az ottani felhozatalt...

Aki teheti nézze meg és kiderül mekkora kamu amit mond a kérdező.

2023. ápr. 23. 07:50
 44/59 anonim ***** válasza:
94%
De mi nem érjük be ilyenekke akik szerinted jók...
2023. ápr. 23. 07:54
 45/59 A kérdező kommentje:

"Aki teheti nézze meg és kiderül mekkora kamu amit mond a kérdező."

Egész véletlenül te nem egy 10/1-es szőrös, bajszos, elhízott nő vagy?

Mert ha neked nem írtak, veled lehet baj, mondom, húgom se nagy szám csak egy erős átlag.

2023. ápr. 23. 08:43
 46/59 anonim ***** válasza:
94%

45

Ha még az lennék is most őszintén amilyen ott a felhozatal még egy szőrős-bajszosnak is örülnének.🤣

Az meg, hogy férfiként te felregisztrálsz és beszélsz pasikkal nagyon furcsa főleg ahogy dicsérgeted őket, kb neked ezek a kivénhedt, nagyhasú, igénytelen pasasok meg is felelnek.😂

2023. ápr. 23. 09:11
 47/59 A kérdező kommentje:

Rám jóképű orvos/mérnök írt méghozzá egy egész horda ilyen. Illetve hát az átlagos külsejű húgomra.

Valami nagyon alja nő lehetsz, ha rád ilyenek írtak, már bocs.

2023. ápr. 23. 09:19
 48/59 anonim ***** válasza:
91%

De kérdező te miért hazudsz?

Az az oldal egy szenny. Nincs az az épelméjű aki ott keres társat.

Sem nő, sem férfi.

Orvos meg mérnök... Nagyon unatkozhatsz.

A nők bajszosak, meg szőrösek meg alja de a love.hu az az oldal szerinted ahol összegyűltek a jóképű bikák?

Aha persze. Vicc

2023. ápr. 23. 09:38
 49/59 A kérdező kommentje:

Hát márpedig én nem hazudok, és láttam amit láttam. (Azóta húgomnak már onnan van pasija, segítettem találni neki).

Kíváncsi lennék te 48-as hogy nézel ki, mi a végzettséged, milyen körülmények között élsz stb... mert veled lehet a baj. A személyiséged negatív, ez sugárzik a hozzászólásaidból, valamint az is hogy megkeseredett vagy. De ez képeken tuti nem jön még át amit kiteszel társkeresőre.

Ha akarod írj privit és kiderítem mi veled a baj.

2023. ápr. 23. 09:42
 50/59 anonim ***** válasza:

"(Azóta húgomnak már onnan van pasija, segítettem találni neki)."

Na ez az a mondat ami után senki sem fog hinni neked.

2023. ápr. 23. 09:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!