Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "normális pasi" azt jelenti hogy tökéletes? Vagy miért mondják akkor hogy nincs normális pasi interneten?
Felregisztráltam a húgom profiljával love.hu-ra, 20 másodpercenként írtak rám. És azok közül kb. 90% normális volt, csak 10% volt az aki bunkó volt vagy csak szexet akart. Nem azt mondom, hogy mind a 90% tökéletes volt minden szempontból, Brad Pitt arc ötvözve Schwarzenegger testtel ötvözve egy arab emír vagyonával, mert a nők kb. erre mondják, hogy "normális". Holott elvileg a normális szó jelentése az hogy nagyjából rendben van, nem azt hogy nagyon full tökéletes az élet minden területén.
Miért keverik ezt a két szót a nők, hogy normális és tökéletes? Tele van az internet normális pasival akik ezrével írnak egy átlag vagy az alatti nőknek is előszeretettel.
"akkor pár óra alatt több száz JÓ pasi közül válogathatsz."
Ha azok olyan jó pasik lennének, akkor már rég elkapkodták volna őket.
"Ha azok olyan jó pasik lennének, akkor már rég elkapkodták volna őket."
Nem biztos, ne feledd el, erős férfitöbblet van!
Direkt megnéztem az ottani felhozatalt...
Aki teheti nézze meg és kiderül mekkora kamu amit mond a kérdező.
"Aki teheti nézze meg és kiderül mekkora kamu amit mond a kérdező."
Egész véletlenül te nem egy 10/1-es szőrös, bajszos, elhízott nő vagy?
Mert ha neked nem írtak, veled lehet baj, mondom, húgom se nagy szám csak egy erős átlag.
45
Ha még az lennék is most őszintén amilyen ott a felhozatal még egy szőrős-bajszosnak is örülnének.🤣
Az meg, hogy férfiként te felregisztrálsz és beszélsz pasikkal nagyon furcsa főleg ahogy dicsérgeted őket, kb neked ezek a kivénhedt, nagyhasú, igénytelen pasasok meg is felelnek.😂
Rám jóképű orvos/mérnök írt méghozzá egy egész horda ilyen. Illetve hát az átlagos külsejű húgomra.
Valami nagyon alja nő lehetsz, ha rád ilyenek írtak, már bocs.
De kérdező te miért hazudsz?
Az az oldal egy szenny. Nincs az az épelméjű aki ott keres társat.
Sem nő, sem férfi.
Orvos meg mérnök... Nagyon unatkozhatsz.
A nők bajszosak, meg szőrösek meg alja de a love.hu az az oldal szerinted ahol összegyűltek a jóképű bikák?
Aha persze. Vicc
Hát márpedig én nem hazudok, és láttam amit láttam. (Azóta húgomnak már onnan van pasija, segítettem találni neki).
Kíváncsi lennék te 48-as hogy nézel ki, mi a végzettséged, milyen körülmények között élsz stb... mert veled lehet a baj. A személyiséged negatív, ez sugárzik a hozzászólásaidból, valamint az is hogy megkeseredett vagy. De ez képeken tuti nem jön még át amit kiteszel társkeresőre.
Ha akarod írj privit és kiderítem mi veled a baj.
"(Azóta húgomnak már onnan van pasija, segítettem találni neki)."
Na ez az a mondat ami után senki sem fog hinni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!