Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "normális pasi" azt jelenti hogy tökéletes? Vagy miért mondják akkor hogy nincs normális pasi interneten?
Felregisztráltam a húgom profiljával love.hu-ra, 20 másodpercenként írtak rám. És azok közül kb. 90% normális volt, csak 10% volt az aki bunkó volt vagy csak szexet akart. Nem azt mondom, hogy mind a 90% tökéletes volt minden szempontból, Brad Pitt arc ötvözve Schwarzenegger testtel ötvözve egy arab emír vagyonával, mert a nők kb. erre mondják, hogy "normális". Holott elvileg a normális szó jelentése az hogy nagyjából rendben van, nem azt hogy nagyon full tökéletes az élet minden területén.
Miért keverik ezt a két szót a nők, hogy normális és tökéletes? Tele van az internet normális pasival akik ezrével írnak egy átlag vagy az alatti nőknek is előszeretettel.
"van munkája, vonzó, nincsenek fétisei, viszonylag közös az érdeklődési körünk, nem szed nyugtatót vagy antidepresszánst"
Na itt van a kutya elásva. Vonzó? Mit értesz az alatt? Brad Pitt arc + Schw. test + arab emír vagyon?
Na akkor válaszolok:
Nem a sziamizu-ból írtam le, aki ilyet írt annak vissza sem írtam, olyan voltam mint egy nő. Feltettem nekik vagy 2-3 kérdést, pl. hogy mire a legbüszkébbek amit elértek életükben? Miért pont őt válasszam a sok jelölt közül? Mik az életcéljaik? Stb.
És ezekre a kérdésekre 90%-ban normális választ adtak, olyanokat amikből normális értékrend sugárzott ki. Az esetek 90%-ában legalábbis.
Ha nem hazudsz, csak bemész az accountra, lescreenshotolod a válaszokat, áthúzod a képeket/neveket, és megmutatod. Csak az igazadat bizonyítanád vele. Mondom, ha nem hazudsz.
(Várj csak: mindent töröltél.)
20 másodpercenként írtak, legalább száz pasit leteszteltem ezekkel a kérdésekkel mindössze 1-2 óra alatt. Mire leírtam a kérdéseket már írt egy másik. Arra emlékszem, hogy 90%-ban tök jó válaszok voltak, és sokan kifejezetten jóképűek is voltak, azokból sem volt ám hiány.
Tök jó a nőknek, nincs más dolguk mint válogatni a jobbnál jobb pasikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!