Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem törődnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem törődnek a férfiak a kalandok alatt hogy a nő is él-e át gyönyört?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, nem rólam van szó. Sosem volt kalandom, az egyik ok viszont ez.

Sokat olvasni itt is, hogy sok nő a kaland alatt nem hogy orgazmust nem él át, de nincs vele törődve.

Miért van ez? A férfiak ennyire önzőek lennének?

Pár hete olvastam egy kérdést, ahol egy csajszi fejtette ki, hogy az alkalmi szex által semmi jót nem élt át. Egyszer akarta kipróbálni, épp szingli volt és gondolta miért ne. Majd baromira megbánta, mert konkrétan erőszakos és önző volt a srác.

Majd a hozzászólások nagyja arról szólt, mekkora rbanc és krva a lány, mert egyszer ki akarta próbálni milyen egy éjszakai kaland, szex.

Nem értem az embereket, tényleg a sötét középkorban élünk amikor a nőnek nincs joga szexelni akivel akár, de a férfi ezt bármikor megteheti? :D

2023. ápr. 19. 12:20
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
9%
Cica, nem tudom, miről beszélsz, én az aláfekvésnél csatlakoztam be, mert utálom, mikor szenvedőként tüntetik fel a szexben a nőket.
2023. ápr. 19. 14:10
 32/57 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk én azon röhögtem egy jót amikor olvastam, hogy amikor két nő szexel, (mindegy hogy kapcsolatban vannak, csak egyszeri kaland a dolog) akkor jóval nagyobb az esélye, hogy orgazmusuk lesz, mint ha férfiakkal szexelnének.

[link]

A nők más nőkkel 64%ban élveznek el, férfiakkal meg 7%ban, ami sztem szánalmas, röhejes, nevetni való. Tehetség kell ahhoz hogy valaki annyira ne értsen valamihez, mint az átlag férfiak a nők kielégítéséhez.

2023. ápr. 19. 14:33
 33/57 anonim ***** válasza:
25%
Mert önzőek és nyomorultak.
2023. ápr. 19. 15:36
 34/57 anonim ***** válasza:
25%
Bocsánat de miért a férfiaknak kell ezt is megoldani ? Pont annyi ideje van a nőnek is mint a férfinak.
2023. ápr. 19. 16:21
 35/57 anonim ***** válasza:
26%

Kit èrdekel az, hogy egy idegennek jó-e a szex?

Nőkènt engem sem èrdekelne, ha belemennèk egyèjszakás kalandba.

2023. ápr. 19. 16:24
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

34

A férfitól függ, ha a férfinak már nem áll fel, akkor hogyan legyen orgazmusa mondjuk 5-10 perc után? Mert tegyük fel utojatekrol nem gondoskodik a férfi, hiszen ő neki már jó.

2023. ápr. 19. 16:26
 37/57 anonim ***** válasza:
0%

34: ha nem áll fel az eleve elég rossz kaland :)

De miért kéne gondoskodni ? A no majd szerinted gondoskodik hogy csinál utána egy kávét ? Hagyjuk már, ez szex , aki nőként úgy megy bele a kalandba mondjuk szex egy kapualjban hogy nem tud elelvezni az a férfi hibája ? A férfinek kell megoldani ?

Miert, ha a férfinek nem áll fel a nő akkor mit csinál ?

Ne vicceljunk már.

2023. ápr. 19. 16:32
 38/57 anonim ***** válasza:

Orgazmus után nem áll fenn!

Te tényleg nem tudsz olvasni?

2023. ápr. 19. 16:37
 39/57 anonim ***** válasza:
54%
Nem, nekem más a gyakori weboldal ott nem volt olyan hogy orgazmus után. Hol lehet a frissített verziót letölteni ?
2023. ápr. 19. 16:40
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

"A férfitól függ, ha a férfinak már nem áll fel, akkor hogyan legyen orgazmusa"

Arra válaszoltam, amit te írtál, hogy egyforma idejük van. NINCS EGYFORMA IDEJÜK, a férfitől függ, mertha elmegy és nincs kedve kielégítésre utána, akkor persze, hogy a nő hoppon marad.

2023. ápr. 19. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!