Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem törődnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem törődnek a férfiak a kalandok alatt hogy a nő is él-e át gyönyört?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, nem rólam van szó. Sosem volt kalandom, az egyik ok viszont ez.

Sokat olvasni itt is, hogy sok nő a kaland alatt nem hogy orgazmust nem él át, de nincs vele törődve.

Miért van ez? A férfiak ennyire önzőek lennének?

Pár hete olvastam egy kérdést, ahol egy csajszi fejtette ki, hogy az alkalmi szex által semmi jót nem élt át. Egyszer akarta kipróbálni, épp szingli volt és gondolta miért ne. Majd baromira megbánta, mert konkrétan erőszakos és önző volt a srác.

Majd a hozzászólások nagyja arról szólt, mekkora rbanc és krva a lány, mert egyszer ki akarta próbálni milyen egy éjszakai kaland, szex.

Nem értem az embereket, tényleg a sötét középkorban élünk amikor a nőnek nincs joga szexelni akivel akár, de a férfi ezt bármikor megteheti? :D

2023. ápr. 19. 12:20
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
85%

A legtöbb partneremmel úgy kezdtük, hogy előbb elérte, hogy elélvezzek, utána folytattuk máshogy. De aki hamarabb ment el, mint én, az is még utána csinálta szájjal, hogy én is "végezzek". Értem, hogy egyejszakás, de annyi időtök nincs, mielőtt felmentek egymáshoz, hogy legalább erről beszélgessetek egy kicsit és levegyétek belőle, hogy a másik milyen fajta ember? Ha csak szexelni akarok, akkor is beszélgetek, de akkor csak a szexről. Akivel lefeküdtem, az általában magától mondta, hogy neki fontos, hogy nekem jó legyen/szeret nyalni/szeret előjátékozni/szeret játszani a nő melleivel, puncijával stb. Már az öleléseiből, csókjaiból sejteni lehetett, hogy megéri átmenni.

Kikkel dugtok ti?

2023. ápr. 19. 13:22
 22/57 A kérdező kommentje:

21. Tényleg egy szerencsés példa vagy.

Nem tudom az a lány kivel volt együtt, de valami baromi nagy pancserrel..

2023. ápr. 19. 13:30
 23/57 A kérdező kommentje:

19. Azért ennyire nem kellene lekezelőnek lenned, a kölcsönös tisztelet kijár..

Vagy akkor menj és dugasd meg magad valakivel, ha feszult vagy. :)

2023. ápr. 19. 13:31
 24/57 anonim ***** válasza:
71%
Neked femináci szar, nekem szexpozitív hozzáállás.
2023. ápr. 19. 13:52
 25/57 anonim ***** válasza:
0%
Sok baxatlan h lepontoz :D
2023. ápr. 19. 13:55
 26/57 anonim ***** válasza:
68%
És milyen ironikus, hogy pont te viselkedsz baszatlanul.
2023. ápr. 19. 13:56
 27/57 anonim ***** válasza:
88%

Az nem szexpozitiv ha nem vagy kepes szerencsetlenkedos onbuntetesnek hivni a szerencsetlenkedos onbuntetest amit normalis szex es normalis (akar rovidtavu) partnervalasztas helyett elkovetsz magad ellen.

Alafekudni az szokott az ilyen selejteknek, aki maga is borzalmasan ergya az agyban. Aki nem tud sem szexelni sem valasztani, csak sodrodik. Azt szoktak megdugni csak. A tobbiek mint mondtam, szexelnek egymassal ami egy ketiranyu aktiv folyamat ahol te epp olyan aktiv vagy, te szerencsecsomag. Ha mindenkivel rossz a szex es mindenki szar, akit valasztasz, lehet h elgondolkodnek azon, kinek az oldalan is van a problema.

2023. ápr. 19. 13:59
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a pasikra hallgatni de legalabb azokra a nokre hallgatnatok, akik veletek ellentetben nem total kielegitetlenek es nem total balfaszokat hivnak at magukhoz... :'D
2023. ápr. 19. 14:01
 29/57 anonim ***** válasza:
88%

Hiába pattogsz 26os, nem nekem teszel szívességet azzal, ha nem bünteted magad a saját szar döntéseiddel és túlmoderált, befeszült viselkedéseddel a szex során, hanem magadnak.

Én kurvára leszarom, hogy ki tudsz-e valaha préselni magadból egy nyamvadt csiklóorgazmust ebben az életben vagy nem.

Én csak leírtam, hogy mire kell figyelni, ha egyéjszakással akarod magad jól érezni. Ezen te és az udvartartásod annyira bepipult, hogy habzó nyállal tolja minden nőre a lepontozást, aki élvezi a szexet.

Mi a faszt vártok ettől a tabusítástól?

2023. ápr. 19. 14:07
 30/57 anonim ***** válasza:
50%

"Az nem szexpozitiv ha nem vagy kepes szerencsetlenkedos onbuntetesnek hivni a szerencsetlenkedos onbuntetest amit normalis szex es normalis (akar rovidtavu) partnervalasztas helyett elkovetsz magad ellen."

Nem tudom, miről beszélsz, az én mondandóm lényege az volt, hogy megszégyenítéssel senkit nem lehet jobb szó híján átnevelni. Ha valakit úgy neveltek otthon, hogy ki se mondhatta, hogy szex, az nem fog megváltozni attól, hogy egy nagyszájú asszony leoltja a neten.

Bár nem tudom, hogy a segítés vagy a belerúgás volt a célod.

2023. ápr. 19. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!