Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törődnek a férfiak a kalandok alatt hogy a nő is él-e át gyönyört?
Szögezzük le, nem rólam van szó. Sosem volt kalandom, az egyik ok viszont ez.
Sokat olvasni itt is, hogy sok nő a kaland alatt nem hogy orgazmust nem él át, de nincs vele törődve.
Miért van ez? A férfiak ennyire önzőek lennének?
Pár hete olvastam egy kérdést, ahol egy csajszi fejtette ki, hogy az alkalmi szex által semmi jót nem élt át. Egyszer akarta kipróbálni, épp szingli volt és gondolta miért ne. Majd baromira megbánta, mert konkrétan erőszakos és önző volt a srác.
Majd a hozzászólások nagyja arról szólt, mekkora rbanc és krva a lány, mert egyszer ki akarta próbálni milyen egy éjszakai kaland, szex.
Nem értem az embereket, tényleg a sötét középkorban élünk amikor a nőnek nincs joga szexelni akivel akár, de a férfi ezt bármikor megteheti? :D
12
Ne haragudj, de nem lesz kevésbé nemi erőszak a nemi erőszak attól, hogy hagyod magad fogakat összeszorítva megdugni ahelyett, hogy nemet mondanál, ha nem képes a másik felizgatni már a szex előtt.
Ha ennyire fostok, nem kell egyéjszakásozni. Lehet menni randizni JóL kIvIlÁgÍtOtT, fOrGAlMAS hElYrE, aztán reménykedni, hogy kellően megismeritek így az illetőt és az nem egy befóliázott lakásban fog fogadni (hallottam ilyen sztorit is).
"Lehet menni randizni JóL kIvIlÁgÍtOtT, fOrGAlMAS hElYrE"
Ezt miért írod gúnnyal?
Nem valo mindebkinek egyejszakas de szerencsere nem is kotelezo barki ala fekudni. Aki ismeri magat es jol tud valasztani az elvezi. Meg kell hizza nemi batorsag is.
Akinek ez nem komfortos, az miert erolteti?
A BDSM-et sem vanillaknak talaltak ki, mert nekik maga lenne a pokol.
Mucika, no vagyok, velem szemben nem kell tolnod a feminaci szarodat.
Okkal irtam az alafekvest: aki sajat igenyek nelkul baszatja magat mindnefele igenytelen jottmenttel es arra nem kepes, h kifejezze a sajat igenyeit, az igenis alafekszik az illetonek.
A csaj, aki ugy fekszik le valakivel, hogy tudja, mit akar es mitol tud elmenni, aki ugy megy ismerkedni, hogy tudja, milyen ferfit akar hazavinni, az nem fekszik ala senkinek. Az nem turi h megdugjak, hanem SZEXEL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!