Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet szeretet/esetleg szerelem 28 és 70èves között? A nővel éreztetik,hogy nő. Törődnek a lelkèvel,amit eddig soha senkitől nem kapott meg. Apró figyelmessègeket.
Ilyet nem tapasztalt fiatalabb férfiaknál. Viszont sajnos/gondolom a férfi csak kihasználná a nőt, mert ugyan mi másért kellene a pasinak….ténylegesen…..28éves csajszi.
De a nő nagyon boldognak tűnik.
Ugye az időset kívülről nem lehet megkívánni, de mi a helyzet azzal, ha valaki lelkét/viselkedèsét kívànja meg az ember?
két szerencsétlen...
egy vén kecske és egy szeretethiányos kislány.
ha 28 éves korodig soha nem érezted, h. fontos lennél egy ffinak, és ahhoz öregapád korú faszi kell, úgy nagyon szánalomra méltó vagy... a vén kecske simán undorító.
Nem tudom, de pont 28 évesen ezt inkább erős szexuális devianciának tudom csak tekinteni.
Sőt, szerintem 70 évesen is így fogok állni az ekkora korkülönbséges kapcsolatokhoz.
9.
De ha ilyen sok van, akkor a női sem lehetne büszkébb, ha ilyet elvállalnak egy kis - vagy sok - pénzért.
Feltéve, ha a logikádnak lett volna bármilyen alapja, de azért gondold csak tovább, mennyire visszaüthet az ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!