Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezhet szeretet/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet szeretet/esetleg szerelem 28 és 70èves között? A nővel éreztetik,hogy nő. Törődnek a lelkèvel,amit eddig soha senkitől nem kapott meg. Apró figyelmessègeket.

Figyelt kérdés

Ilyet nem tapasztalt fiatalabb férfiaknál. Viszont sajnos/gondolom a férfi csak kihasználná a nőt, mert ugyan mi másért kellene a pasinak….ténylegesen…..28éves csajszi.

De a nő nagyon boldognak tűnik.

Ugye az időset kívülről nem lehet megkívánni, de mi a helyzet azzal, ha valaki lelkét/viselkedèsét kívànja meg az ember?

2022. febr. 28. 23:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

két szerencsétlen...

egy vén kecske és egy szeretethiányos kislány.

ha 28 éves korodig soha nem érezted, h. fontos lennél egy ffinak, és ahhoz öregapád korú faszi kell, úgy nagyon szánalomra méltó vagy... a vén kecske simán undorító.

2022. márc. 1. 00:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de pont 28 évesen ezt inkább erős szexuális devianciának tudom csak tekinteni.

Sőt, szerintem 70 évesen is így fogok állni az ekkora korkülönbséges kapcsolatokhoz.

2022. márc. 1. 00:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Azt használja ki a férfi max, hogy a fiatal pipi elpazarolja egy trottyant tatára a fiatalságát.Inkább azt nem értem a fiatal nőnek ebben mi a jó?Dehát szeresse, engem nem izgat.
2022. márc. 1. 00:18
 4/15 anonim ***** válasza:
11%
28 éves ingyenélő, a tata pénzére utazol...
2022. márc. 1. 01:33
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Kihasználná a NŐT? Inkább a kislány a pasit
2022. márc. 1. 06:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kölcsönösen kihasználják egymást. A vén trotty nyalmankodhat párat utolsó napjain, a lakást meg a csajra hagyja. Mindenki "nyert". Ez a modern kapitalizmus alapja!
2022. márc. 1. 07:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Manapság itthon milyen vagyona lehet egy 70 éves öregembernek?
2022. márc. 1. 10:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Azért fúj. Még mikor az ötvenesekről próbálják elhitetni a huszonéves csajok, hogy vonzónak találják őket, azt elfogadom, mert ritka, de elméletben egy ötvenes még nézhet ki jól. De egy ilyen vénemberrel komolyan gusztusa van együtt lenni egy fiatalnak?
2022. márc. 1. 11:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Annyi ilyen can hogy jó lenne ha a férfiak kussolnának végre arról, hogy a külsőn kívül van bármi is ami érdekli őket egy nőn.
2022. márc. 1. 11:16
 10/15 anonim ***** válasza:

9.

De ha ilyen sok van, akkor a női sem lehetne büszkébb, ha ilyet elvállalnak egy kis - vagy sok - pénzért.

Feltéve, ha a logikádnak lett volna bármilyen alapja, de azért gondold csak tovább, mennyire visszaüthet az ilyen.

2022. márc. 1. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!