Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éreznéd magad nőnek ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éreznéd magad nőnek ha?

Figyelt kérdés

Ha a szexet nem nézzük.

Eleve nem igazán viselkedik így, de azt sérelmezi nem érzi magát nőnek.

Napjában simán fin.ik előttem többször.

Simán bejelenti hogy kakilni megy, vagy ha nem sikerül.

Vagy viszket a popsija.

Vicces Videókat küld ahol a nagy wczés a téma.

A súlyával van gondja, fizikailag nem jó állapotban van. De ezen én nem tudok változtatni hiába álltam mellette tobb módon.

Ha dicsérem nem hiszi el, sűrűn nem akar menni sehova, így marad a hétköznapi farmer póló pulcsi.

Alapból sose volt ez a sminkelős, műkörmös csaj nem is ez az " elvárás" ( a körme lenőve, pedig szakmabeli )

Miért rajtam kéri számon hogy ő nem erzi nőnek magát?

tegnapelőtt 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Miert vagy vele?
tegnapelőtt 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Mert nőietlen. Nem a te hibád.
tegnapelőtt 15:57
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem fogalma sincs, mi áll neki jól. Én 27 évesen sem tudom pontosan, bár már szoknyát fel merek venni.

Gondolom előtte sem viselkedett másképpen, akkor nem értem, hogy ezek miért most merülnek fel, mint probléma.

Ez a fajta humor egyébként nem nőiesség kérdése, a párommal ilyesmin bőven elpoénkodunk, más meg elborzad rajta. Nem illetek össze.

Szóban dícsérni nem ér sokat, főleg, hogy itt meg nagyon lehúzod őt, valószínűleg érzi, hogy nem vagy vele őszinte.

tegnapelőtt 16:15
 4/11 A kérdező kommentje:
De akkor miért felém teszi szóvá problémaként? - ha sokmindent próbáltam hogy más legyen ő nem volt vevő erre..
tegnapelőtt 16:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 mert te vagy a párja....ezt nyíltan kell megbeszélnetek, máshogy nem fog menni. Kérdezd meg, pontosan miben szeretne változtatni. Lehet, hogy tudja, csak éppen a mikéntjét nem.
tegnapelőtt 16:20
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Neked megfelel így ez a nő? Téged zavar, hogy nőietlen? Nyilván nem kap tőled visszajelzést. Szerintem is őszintének kellene lenned, ha zavarnak ezek a - legyünk őszinték - kissé tirpák dolgai, akkor mondd el neki. Mert most csak annyit érez, hogy zavar van a levegőben. Valószínűleg nem voltak jó női minták előtte, fogalma sincs, hogyan kellene nőnek lenni.
tegnapelőtt 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Most nem kommentálom a helyzetet, igyekszem így is segítő kommentet írni.

Tegyük hozzá, hogy egy eléggé "fiús" lány voltam mindigis (fiús hobbikkal, fiús sport, fiús hangszer, sőt IT-ban dolgozom, soha nem sminkelek, azt se tudom hogyan kell, fiúsabb a zenei ízlésem is stb)

A párom mellett viszont nőnek érzem magam és azt vettem észre, hogy egyre nőiesebb is vagyok (persze magamhoz képest).

Amit a párom tesz ezért:

Rendkívül udvarias, lovagias. Ide beletartozik az, hogy kinyitja előttem az ajtót, lesegíti rólam a kabátot, ő tervezi a legtöbb programunkat stb. Átvette a férfiasabb házimunkákat, ha együtt vásárolunk be, akkor ő cipekedik (vagy ha csak megyünk valahova, akkor is, mindig ő visz majdnem mindent, kivéve ha nem hagyom), felfújja a biciklim kerekét, megszereli a számítógépem stb.

Rengeteget bókol, ugyanakkor megmondja, ha valami nem tetszik neki (ezért nincs okom nem elhinni, ha bókol) és a kapcsolatunk egész dinamikája felvette ezt, hogy bár egyenlőek vagyunk, kicsit megvannak a szerepek, és én nőnek érzem magam mellette, mint még életemben soha.

Észrevettem, hogy szeretek főzni neki, pedig mikor találkoztunk kb egy tészta megfőzése volt a max tudásom (20 évesen találkoztunk). Megmasszírozom ha fáj valamije, főzök neki kávét, ha fáradt, odafigyelek rá meg az egészségére, többet foglalkozom magammal (pl lett olyan samponom ami göndör hajra van meg valami krém, amitől hidratálódik a bőröm és ezeket alkalmanként használom is :D). Vettem már úgy ruhát, hogy az tulajdonképpen neki szólt.

Szóval hiába vagyok magas, a barátomnak én Picúr vagyok. Hiába vagyok kicsit tomboy, mivel ő férfias ezért egyre nőiesebbnek érzem magam.

Nem csak a te hibád ez. Csak valakinek meg kell tennie az első lépést és akkor majd alakul, hogy te férfiasabbnak ő meg nőiesebbnek érzi magát.

Félreértés ne essék, ő is főz, mosogat stb, csak mindig mindenből 50-50 van.

Nem tudom mennyire sikerült átadni a lényeget, nem egyszerű ezt megfogalmazni, hogy mitől érzem magam nőnek.

tegnapelőtt 16:30
 8/11 anonim ***** válasza:
14%
Ez egy hazi malac.. egy ferfi noi verzioban.. 🤢
tegnapelőtt 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
#7 nekem nagyon hasonló a történetem és érdemes megfogadni, amit írsz.
tegnapelőtt 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Mert nem kúrod meg rendesen.
tegnapelőtt 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!