Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul éreznéd magad ilyen helyzetben? (Ajándék)
Férfi vagyok. Az ilyen ürgéket nem lehet leállítani, és nem is várnak cserébe semmilyen viszontajándékot. Emiatt ne érezd magad rosszul.
Légy a r1banca. A szó legnemesebb értelmében. Tényleg, ezzel tudod csak viszonozni.
4#
Nem aranyakat vesz a kérdező párja sem, hanem olyan dolgokat amiket használni tud.
Én is mondtam a páromnak hogy nekem a legnagyobb ajándék ha velem van. De ha vesz egy ajándékot nem mondhatom rá azt hogy köszi de nem kell, mert azzal őt bántanám meg. Ő készül, tervez, én meg visszautasítom. Utána meg születik itt a sok kérdés mért nem vesz a párom nekem semmit, mért nem lep meg. Pont ezért, mert ha valamit ő szívből ad, és visszautasítják legközelebb már nem fogja adni.
Dehogy érezném. Én ezt úgy veszem, hogy így mutatja ki a szeretetét. Ugyanakkor az, aki így akar valamit elérni nálam és ezzel úgymond adósává tenni, az nagyon rossz ajtón kopogtat.
Volt exem, aki nem bírta elfogadni, hogy bizonyos dolgokra nemet mondok az ágyban. Vett egy csomó drága szart, mert szegény azt hitte, hogy attól változik a hozzáállásom. Aztán mikor koppant, vissza akarta kérni, amit adott. 😂
Azt tudni kell rólam, hogy bárki akar lefizetni, én elteszem a pénzt, mert aki olyan hülye, hogy azt hiszi rólam, hogy ezt lehet, az meg is érdemli. De az nem jelenti azt, hogy bármit máshogy csinálok, mintha csak szépen megkért volna. A tanítványaimnak is megmondtam, lehet pénzt csúsztatni, ha sok van belőle. De ajándéknak veszem, nem üzletnek.
Én varrtam neki kis fekete macskát, van olyan reggel, amikor üzenetet hagyok neki, amikor elutazik akkor meglepetést teszek a táskájába (természetesen nem olyat ami miatt kiszűrik a reptéren. A kedvenc ételeit főzöm, veszek neki krémet a hátfájásra és belemasszírozom, próbálok otthon megnyugtató és szórakoztató közeget teremteni, tisztaságot, (én fizetem a takarítónénit is 3 hetente) stb.
Ő vesz minden színház, mozi és koncertjegyet, fizeti a rezsit, elvisz vacsorázni, minden reggel behoz dolgozni, stb.
Nem érzem magam rosszul, mert az ő döntése, mit vesz meg nekem.
Hiába mondom, neki, hogy ne, akkor is megvásárolja. Hát akkor miért ne örülhetnék neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!