Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éreznéd rosszul magad,ha a párod hazajön 2 hónap után te meg akkor utazol el 2 hétre?
Figyelt kérdés
Most először utazik el a párom a leghosszabb időre(2 hónap) mivel anyagilag rendbe akarja hozni magát így kimegy 2 honapra külföldre dolgozni,hogy a tartozását rendezze es gyűjtsön egy kis pénzt itthonra...nekem meg közben adódott egy olyan lehetőségem,hogy a munkahelyem biztosítaná,hogy 2 hétig a balatonon dolgozzak ugyanannál a cégnél,igy munka után lenne idő kicsit kikapcsolódni a balatonnál viszont pont akkor indulna ez az egész amikor párom haza jönne,talán 2 napot lenne itthon en meg akkor indulnek....nektek nem lenne bűntudatotok ha úgy döntötök elmentek?2023. ápr. 15. 22:00
2/9 anonim válasza:
Miért érezném? Ha én kibírok nélküle 2 hónapot, akkor neki is menni fog az a 2 hét.
3/9 anonim válasza:
Megbeszélés kérdése szerintem. Ha ő ezzel rendben van, akkor nem kell rosszul érezned magad.
4/9 anonim válasza:
Nem örülnék neki, de tudomásul venném, hogy most így jött ki a lépés. Párod utána itthon mit csinálna? Nem tudna lemenni veled a Balatonra?
5/9 anonim válasza:
Elso korben megkerdeznem a ceget, tudunk-e ket napot halasztani csaladi okokbol. Sok a rugalmas munkahely.
Masodszor pedig szerintem is lemehetne veled a parod, legalabb egy napra.
7/9 anonim válasza:
Ha már távol lesz 2 hónapig, nem az a plusz két hét fog osztani-szorozni. Simán mennék. Neki is meg kell értenie.
8/9 anonim válasza:
Te csak két hétre mész. Nem két hónapra
9/9 anonim válasza:
Fordítsd meg: neki kellene, hogy bűntudtat legyen, hogy két hónapra elmegy? Te is ugyanazt csinálod, csak két héttel, dolgozni mész. Így jött ki. A Balaton meg nem a világvége, hétvégén, munka után simán lemehet, hogy legalább este együtt legyetek, vagy szabadnapod is biztos lesz. Nem kell ebből olyan nagy problémát csinálni! Ez most így alakult, ülhettek egymás nyakán épp eleget utána, legalább lesz miről élményeket mesélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!