Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha srackent 900 feletti matchem van 2 hónap tinder után, az mennyire számít átlagosnak?
Az kizárt. Ennyivel minden nap 2 randid lenne.
Időd mondjuk semennyi, mert nem lenne időd dolgozni sem!
annyira átlagon felüli, hogy pár átlagos frusztrált pali el se fogja hinni XD
nem tudják, hogy a nők bizony hajtanak a jó pasikra keményen, hiába mondja néhány hangos, hogy ők sose kezdeményeznének
Nem kitalált...
Bár ebből is megkaptam a választ a kérdés első felére.
Úgy szoktam "megtartani" a match-eket, hogy kizárólag azt húzom jobbra, akinek olyan hatással van rám valamiért a bemutatkozása, hogy tényleg szeretném megismerni. Így, ha match van, akkor abba is hagyom a húzigálást, mert kíváncsi vagyok a másikra. Emiatt egyáltalán nem szokott gondot jelenteni, hogy mivel kezdjem a beszélgetést (kérdezek, mert érdekel). Ha tényleg beindul a chat, akkor általában gyorsan kinövi a tinder-nyújtotta szűkös kereteket, ilyenkor megkérdezem, hogy volna-e kedve találkozni velem. Ezekkel az előzményekkel nem nagyon mondott még senki nemet arra, hogy személyesen folytassuk.
Nekem nagyjából így megy, de hozzáteszem, másként nem is nagyon működne, mert nem vagyok jó szimultánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!