Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éreznéd magad nőnek ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éreznéd magad nőnek ha?

Figyelt kérdés

Ha a szexet nem nézzük.

Eleve nem igazán viselkedik így, de azt sérelmezi nem érzi magát nőnek.

Napjában simán fin.ik előttem többször.

Simán bejelenti hogy kakilni megy, vagy ha nem sikerül.

Vagy viszket a popsija.

Vicces Videókat küld ahol a nagy wczés a téma.

A súlyával van gondja, fizikailag nem jó állapotban van. De ezen én nem tudok változtatni hiába álltam mellette tobb módon.

Ha dicsérem nem hiszi el, sűrűn nem akar menni sehova, így marad a hétköznapi farmer póló pulcsi.

Alapból sose volt ez a sminkelős, műkörmös csaj nem is ez az " elvárás" ( a körme lenőve, pedig szakmabeli )

Miért rajtam kéri számon hogy ő nem erzi nőnek magát?

febr. 18. 15:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

De NEM lehet eltekinteni a szextől!

Attól érezné magát nőnek, ha érzi, hogy tetszik neked, kívánod. Ha férfi vagy mellette. Udvarolsz, bókolsz neki, elcsábítod. Az csak hab a tortán, ha kinyitod az ajtót meg te cipekedsz.

febr. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!