Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznéd magad, ha az exed úgy keres partnert a neten, hogy "értékes embert keresek" és ti azért szakítottak, mert hiába mondtad hogy értékeljen, sosem tette?
Sehogy, mert túllépnék rajta, egyáltalán nem kutakodnék utána így tudomásomra se jutna hogy partnert keres.
Azt tanácsolom neked, hogy heverd ki bármennyire nehéz, mert ő túl van rajtad jó ideje és egyáltalán nem értékelt téged mivel nem szeretett. Ha nem megy egyedül, akkor keress fel pszichológust hátha segít.
Sokan veszik át nekem is a dumáimat elveimet, cselekedeteimet.
Aztán még ők b.szogatnak engem mintha az ő elvei lennének.
Nagyon irritáló.
Nem kutakodom utána, már én is túlléptem rajta, ezért regisztráltam az online társkeresőn!
Véletlen futottam bele, feladta mint lehetőség és elgondolkodtatott hogy most ő értékes embert keres = én nem voltam értékes, ez az oka hogy nem értékelt?!
Szerintem az értékrendről elfeledkezel.. én sem értékeltem azokat, akikben a jó rész nem volt számomra elég fontos.. kit érdekelt, hogy hoz nekem narancslevet, ha beteg vagyok, azt akartam, hogy mondjuk segítse fel, aki elesik magától, meg ilyesmi.
Sokan buknak ambícióra, tudásra, életmódokra, vallásra, megjelenésre, mindenkinek más a fontos. Nem fog értékelni, ha olyan erényeid vannak, amik neki nem számítanak annyira. Hiába számítana másnak. Vagy pl gazdag exnél is hányan mondták, hogy hú..de nekem meg nem számított annyira, nem értékeltem.
Számára nem voltál értékes, de ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem vagy az. Másnak majd a világot jelented.
Jaj ez a neki nem voltal.wrtekes duma..
Exwm volt olyan hogy mellettem is online nőzött "nem értèkelt", de amikor lett egy helyes sikeres 190 es pasim egyből értékes lettem valahogy hirtelen es elkezdett kuzdeni harcolni, meg akart venni, es kikeszult hogy menjek vissza🤣
Nem arrol van itt szó hogy kérdező ne lenne értékes hanem a pasi nem tudja értékelni.
Kamuduma.
Màrh ez az értékes, nem értékes 😉🤫
Mosolyognék magamban egy jót.
Jó esetben az van, hogy nem illettünk össze, ezért nem tudott értékelni. Rossz esetben meg, sajnos, "Van, akinek semmi(senki) sem jó."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!