Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az intő jel, az utolsó csepp a pohárban, ami miatt szakítottál?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 14:27
1/12 anonim válasza:
Mikor már nem csak akkor féltem tőle amikor velem van, hanem már akkor is, amikor nincs.
Addog tudotr manipulálni állandóan.
De aztán a manipulációját csökkentette elég erősen, a gyökérkedéseit meg trauma okozásig emelte.
Még ma is megijedek ha látom, es azonnal váltok manipulatívba védekezésből.
2/12 anonim válasza:
1.vagyok Még ma is megijedek ha csöngetnek vagy ha éjszaka zörejeket hallok a folyosón. Meg ma is para vagyok. Férfiakkal nem merek mutatkozni sem. Ez kellett ahhoz hogy átváltsak önvédelembe végre és tudjam támadni magam megvédeni.
3/12 anonim válasza:
Családdal vagy párkapcsolattal kapcsolatban kérdezel?
4/12 anonim válasza:
Mikor tudatosult bennem, hogy annak ellenére amit ő sulykolt belém évekig, igenis lehetek még mással, találhatok jobbat, és meg tudom oldani az életem egyedül.
Így lett :)
5/12 anonim válasza:
Tudtam, hogy nem érzem jól magam, hangot is adtam neki. Az utolsó csepp az volt, hogy elkezdtem idegen pasikkal chatelni. Na ott jöttem rá, hogy mindkettőnket csak becsapom ezzel.
6/12 anonim válasza:
A becstelenség foka, amit elért, amiről álmában nem gondolta volna, hogy tudom-de tudtam.. Utána nézegettem kifelé, és lettem nyitott, mert tudtam, hogy lépni fogok.
7/12 anonim válasza:
Családnál meg, amikor az akit több mint 30 évig segítettem lett a áruló/tolvajom segítője, kiszolgálója. Abban a pillanatban záródott, amikor az utolsó ember is, akihez kötődtem, meghalt. Már a temetésen sem, amitől a tolvajom próbált hazugság által távol tartani, csak nem hagytuk magunkat, és az egész hazugságuk kiderült és nyilvánvaló lett. Többet azóta egy szót nem váltottunk. Ott záródott le a mocskos életükhöz való mindennemű kapcsolatunk. Még egy dolog lóg a levegőbe. Amit ha az áruló/tolvaj meglép akkor földönfutóvá teszem. Mivel korábban kellett volna börtönbe juttatnom, akkor legalább 3-4 ember élne még biztosan, ha akkor meglépem, hogy földobom a hatóságoknál. Futni hagytam. Hiba volt.
8/12 anonim válasza:
Amikor már nem "csak" a kutyát rugdosta, és bocsánatkérésként karkötőt vett ajándékba. (Nem mintha fontos lenne, csak kis extra szálka, de nem hordok ékszereket, soha nem hordtam)
10/12 anonim válasza:
Csúnyán megvert,természetesen mert kiprovokáltam...Akkor határoztam el,hogy ha kell, inkább egyedül,de nyugalomban döglök meg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!