Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem törődnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem törődnek a férfiak a kalandok alatt hogy a nő is él-e át gyönyört?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, nem rólam van szó. Sosem volt kalandom, az egyik ok viszont ez.

Sokat olvasni itt is, hogy sok nő a kaland alatt nem hogy orgazmust nem él át, de nincs vele törődve.

Miért van ez? A férfiak ennyire önzőek lennének?

Pár hete olvastam egy kérdést, ahol egy csajszi fejtette ki, hogy az alkalmi szex által semmi jót nem élt át. Egyszer akarta kipróbálni, épp szingli volt és gondolta miért ne. Majd baromira megbánta, mert konkrétan erőszakos és önző volt a srác.

Majd a hozzászólások nagyja arról szólt, mekkora rbanc és krva a lány, mert egyszer ki akarta próbálni milyen egy éjszakai kaland, szex.

Nem értem az embereket, tényleg a sötét középkorban élünk amikor a nőnek nincs joga szexelni akivel akár, de a férfi ezt bármikor megteheti? :D

2023. ápr. 19. 12:20
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
82%

Jól látod, ezek a sztereotípiák mit sem változtak.

Amúgy szerintem igen, pont azért, mert a férfi a maga örömét keresi és ha nem tartós kapcsolat, akkor valamilyen szinten ő is lenézi a partnerét, egy ilyen ribiért meg mit dolgozzon ugye... Undorító viselkedés. A nő nem azért kezdett neki az aktusnak, hogy őfelsége jól érezze magát, ő meg ehhez asszisztáljon, de nyilván kit érdekel...

2023. ápr. 19. 12:22
 2/57 anonim ***** válasza:
78%

Igazad van abban amit irsz

Nekem van egy rendszeres szexpartnerem

Mikor 1-2 alkalommal szexeltunk o is arra ment hogy neki jo legyen

Velemenyem szerint azert mert nem is tudta mi a jo nekem

De akivel nem vagy kozeli kapcsolatban fura is kicsit megbeszelni mi a jo stb

Azert nem jok az egyejszakas kalandok szerintem mert 0esely osszecsiszolodni

Nem tudjatok mi a jo a masiknak

Nalunk par alkalom utan meg is lett beszelve es mostmar figyel hogy en elvezzek el aztan o is

22l

2023. ápr. 19. 12:24
 3/57 anonim ***** válasza:
80%

Több egyéjszakásom, alkalmi partnerem is volt már. Én nem mondanám, hogy nem törődtek velem, a többségükkel élveztem a szexet, sokszor el is tudtam élvezni.

Mondjuk én karakán csaj vagyok, igenis kommunikálok szex közben, igenis szopás után "leküldöm", hogy nyaljon ki, odahúzom a kezét a mellemhez, megkérem, hogy ujjazzon, stb. Akkor is, ha alig van időm valamit mondani, mert felnyomtak a falra épp. Ha hanyattdobnám magam és várnám az égi áldást, amitől majd egy idegen elkezd automatikusan érteni ahhoz, hogy nekem mennyire érzékeny a mellem, a csilkóm vagy egyáltalán mi a feszes fenére vágyom, akkor nem csodálkoznék, ha szar a szex.

Ne gondoljátok ám, hogy mi nem beszélgetünk rólatok a partnereinkkel... Nagyon sokszor megkaptam, hogy ritkaság vagyok azért, ahogy kommunikálok és amiért igyekszem proaktív lenni közben.

2023. ápr. 19. 12:32
 4/57 A kérdező kommentje:

3. Én nőként írok, viszont sosem voltam tengeri csillag!

Inkább arra próbálok választ keresni, ez nekik miért jó? És utána nevetnek a lányok hogy rbanc és krva, ennyit ér, megbszták és kész.. őszintén, ezek után még el tudnak magukkal számolni? 🤔

2023. ápr. 19. 12:34
 5/57 anonim ***** válasza:
30%

Azt azért valaki elmagyarázhatná nekem a kérdés farvizén, hogy ha egy nő tudja magáról, hogy általában nem élvez el attól, ha csak rálehelnek, akkor milyen beleélést vár el egy vadidegentől, miért bújik vele rögtön ágyba?

Megy itt a hímribizés rogyásig, de nem sok férfit láttam panaszkodni, hogy az egyéjszakásai miatt (pedig időnként lehetne akár), tehát náluk egyszerű és egyértelmű a motiváció.

Egy - nem hiperszenzitív - nő mit vár egy ilyen eseménytől?

2023. ápr. 19. 12:38
 6/57 anonim ***** válasza:
100%
#3-nak van igaza. Kommunikálni kell. És ha nem hajlandó figyelni az én örömömre, akkor otthagyom. Igen, szex közben. Ha őt nem érdekli az én orgazmusom, engem pont nem érdekel az övé.
 7/57 anonim ***** válasza:
8%
Ez akkor van amikor a lany direkt a leggyokerebb srscot valasztja ezert kapja meg a ribit mrrt igenytelen.
 8/57 anonim ***** válasza:
30%

"Majd a hozzászólások nagyja arról szólt, mekkora rbanc és krva a lány, mert egyszer ki akarta próbálni milyen egy éjszakai kaland, szex."

A szexualitás, mint élvezetforrás sosem volt a gyengéknek való. Ehhez önbizalom kell, különben nem lesz jó. Nyuszóka partnerrel, aki szeret veled barkochbázni és akinek tapsol a társadalom, hogy 10 éven át csak téged kúr, talán lehet jó akkor is, ha gyáva vagy. De ha alkalmizol, akkor húzd ki magad és emelt fővel hallgasd a baszatlanok nyávogását. És ne suttogva mondd ki azt, hogy "szex".

2023. ápr. 19. 12:39
 9/57 anonim ***** válasza:
84%

Egyetértek veled.

Azt vettem észre az alkalmi meg szexkapcsolatok nagy részében hiába kommunikálom nőként nekem mire lenne igényem, mi lenne a jó, hogy esne jól LE VAN SZARVA. Mert egyszerűen a pasi azzal foglalkozik hogy neki jó legyen.

Biztos van olyan aki szereti az alkalmit, nincs is többre igénye, de számomra össze sem hasonlítható azzal amikor a partneremmel (pl.párom) vagyok.

2023. ápr. 19. 12:41
 10/57 anonim ***** válasza:
37%

3-as vagyok. Mi akadályoz meg abban, hogy ellökd magadtól az illetőt, megmondd neki, hogy bocs, de ez neked így nem megy, majd hazamenj/hazaküldd?

Csajok, legyen már vér a pucátokban Jézusom, tanuljatok már meg határokat húzni

2023. ápr. 19. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!