Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nem jut nő, miért nem maradnak csendben, és
törődnek bele a sorsukba?
Figyelt kérdés
A siránkozás meg panaszkodás csak még jobban tönkretesz mindent... Egyrészt a lelkiállapotot, másrészt a kisugárzást, mert azonnal megérzi mindenki, ha valakivel nem stimmel valami, nem érzi jól magát, és ez taszító. Ráadásul aki folyton a rosszról beszél, az a rosszat is fogja bevonzani, mert ez így működik. :)
Különben sem alapvető szükséglet a szex, nekem vannak olyan férfi ismerőseim, akik már sok éve szinglik, és mégis jól megvannak érdekes módon.
Tök mindegy, mert aki ronda vagy alacsony, az úgysem kell egy nőnek sem, akár panaszkodik, akár nem. Kisugárzás nem létezik, az ilyesmit nem lehet megérezni, ha nem mutatod ki. A szingli férfi ismerőseidnek biztos, hogy nagyon hiányzik a szex, de ők sem mutatják ki, ezért nem is veszed észre.
2016. máj. 22. 13:14
2/17 anonim válasza:
1. mit foglalkozol azzal h mások min siránkoznak
2. "Ráadásul aki folyton a rosszról beszél, az a rosszat is fogja bevonzani," teljesen igazad van
3. "mégis jól megvannak érdekes módon" ezt lehet h csak te látod így, mert vannak emberek akik inkább nem beszélik ki minden második ismerősukkel az életük.
2016. máj. 22. 13:16
3/17 anonim válasza:
Hidd el beletörődnek. Van néhány frusztrált idióta aki folyton károg, de ők csak a kisebbség.
2016. máj. 22. 13:18
4/17 anonim válasza:
A kérdező fogadjunk, hogy egy beképzelt gazdag csaj, vagy kitartott, vagy valami diplomás hólyag...
2016. máj. 22. 13:18
5/17 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, és engem is utasítottak már vissza, nem is egyszer, még sem éreztem azt, hogy eljött a világvége...
2016. máj. 22. 13:25
6/17 anonim válasza:
Hányszor utasítottak vissza? És emellett hány férfi volt, akinek tetszettél?
2016. máj. 22. 13:30
7/17 A kérdező kommentje:
Kb. ugyanannyi az arány, de több volt olyan, aki nem akart tőlem semmit, ha azokat is belevesszük, akik csak szórakoztak velem.
2016. máj. 22. 13:32
8/17 anonim válasza:
Ha ugyanannyi az arány, akkor csak ne szólj semmit. Engem legalább 100 nő utasított már vissza, és soha egyetlen egy sem volt, akinek tetszettem volna. Soha semmilyen pozitív visszajelzést nem kaptam a külsőmre, negatívat annál többet, még idegenek is beszólnak és kiröhögnek az utcán. És ezek után még maradjak csendben?
2016. máj. 22. 13:34
9/17 A kérdező kommentje:
Küldesz magadról képet?
Annyira nem lehet rossz a helyzet. Nyilván akkor a személyiséged lerontja az összképet.
2016. máj. 22. 13:36
10/17 anonim válasza:
Nem küldök képet, mert volt már, aki visszaélt vele. A személyiségem nem hinném, hogy szerepet játszik, amikor ismeretlenek beszólnak, két szó után lekoptatnak vagy éppen társkeresőn a képemet látva el sem olvassák, amit írtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!