Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki, amit gondolok, vagy inkább maradjak csendben?
Figyelt kérdés
Ezen a héten fogom elhozni a dolgaimat az ex-barátomtól, aki kidobott és folyton hazudozott. A szakításkor azt mondta, hogy nem akar se kapcsolatot, se kalandot a közeljövőben. Ehhez képest kiderült, hogy fent van egy párkeresőn (és tuti hogy nem régi, ott felejtett dolog). Mikor ezt megtudtam, nagyon fájt, mert nem értem, hogy hogy képes csak így túllépni mindenen, mikor én nagyon szerettem és mindent megtettem érte. A kérdés az lenne, hogy mikor elmegyek a cuccomért, érdemes elmondanom neki, hogy tudom, hogy ismerkedik és hogy teljesen ki van fordulva önmagából stb, vagy inkább ne mondjak semmit? Azt hiszem, talán jól esne megmondani neki, hogy mostmár nem normális amit csinál, de közben azt is érzem, hogy talán okosabb hallgatni. Nem képzelem azt, hogy ettől majd magába száll, vagy rájön, hogy velem akar lenni, csak megérdemelné, hogy legalább kicsit belegondoljon ebbe. Ti mit tennétek?2015. nov. 29. 16:18
1/2 anonim válasza:
őszintén szólva nem tudom.. hallgass a szívedre, ne az legyen hogy más mondja meg mit csinálj.
by the way, én csak elhoznám a cuccom és kész.. de neked nem muszáj így tenned, ha mégis, akkor se azért tedd mert más azt mondta.
ez a ti ügyetek
2/2 anonim válasza:
Azért még utoljára megmondhatod neki a véleményedet,csak ne úgy,hogy vita legyen belőle.Én ezt tenném,de hát nekem ami a szívemen,az a számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!