Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki hogy eléggé rosszul esik h nem hív meg semmire?
WTF, hogy jön most ide a késés? xD
Amúgy meg bármikor közbejöhet bármi, legyen az ember nő vagy férfi. Húsz perc talán még nem olyan vészes, afölött már illene szólni
"Buliba is én fizetem mindig ki az italomat 400ft , ő az övét."
És? Ez szerinted unfair?
És akkor mostantól legyél meghívva heti 1-2 szer valamire? Ebből fogod látni, hogy SZERET? :)
Jó úton haladsz
Most az a bajod, hogy nem felváltva fizettek, hanem mindig külön? Mert szerintem azzal simán várhatsz akár 2-3 hónapot is, ha olyan a pasi, hogy nem szereti ezt a felváltva kifizetjük a másik részét dolgot, előbb utóbb lesztek olyan viszonyban, hogy már menjen. Mi pl úgy szoktuk, hogy fagyira pizzára sütire beléprőre stb meghív, de ha bevásárolunk az ebédhez/vacsihoz/nasit/üdítőt, azt általában én fizetem. Ha már úgy érzi, hogy rég nem hívott meg semmire, akkor néha kifizet egy bevásárlást. Összességében kb fele-fele lehet, nem tudom igazából melyikünk fizet többet. Talán ő, de jelenleg jobban is áll, mint én. Ha lesz normális fizum, akkor majd visszakapja. :)
Ha viszont azt várod, hogy ő hívjon meg, úgy, hogy csak ő fizet helyetted... Na, az úgy nem működik. Persze ha ő fél millát keres egy hónapban te meg diáklány vagy, akkor oké, de 23 évesen nem hiszem, hogy ez a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!