Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal aki nem vonz?
Jó, mondjuk egy kolleganőről van szó. Ott azért elég kellemetlen tud lenni, ha nem tisztázzák le előre ki mit akar.
Nem jönnék össze, nem is tettem soha sem. Pedig elég régóta egyedül vagyok és közben lett volna pár lehetőségem, konkrétan egy csaj szerelmet vallot egy másik pedig eszméletlen módon nyomult, nagyon meg akarta dugatni magát, aztán pedig randizni akart mindenáron.
Egyikből sem lett semmi. Nekem még rgy dugás sem megy úgy férfiként, hogy nem tetszik igazán a nő.
Viszont!
Exemmel hasonlóan voltam, hogy ő kezdeményezett nálam, ő erőltette kezdetben a dolgot, viszont engem annyira nagyon nem vonzott külsőre. Személyiség terén nagyon jól elvoltunk, megértettük egymást, de eleinte úgy voltam, hogy annyira nagyon számomra nem vonzó. Lehet ezt meg is érezte, mret utána még ismerkedés alatt (1-2 hónap) eléggé tartozkodó lett velem szemben. Aztán ahogy jobban megismertem, többet találkoztunk, több féle szexuális dolgot csináltun kegyütt (még nem szex), egyre jobban tetszeni kezdett külsőre is, végül pedig beleszerettem, de nagyon.
Szóval ja nem tudom, ha a személyisége kellően vonzó és külsőre sem taszít (csak mondjuk nincs meg az tényleges durva vonzalom), akkor lehet összejénnek megint így. Viszont ő tényleg (exem) nagyon-nagyon illett az én tökéletes nőről alkotott elképzelésembe, csak külsőre maradt el egy picit ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!