Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal férfival, aki 2021-ben is metál zenét hallgat?
Figyelt kérdés
Slayer, Ektomorf, Amon Amarth, Sepultura, Soulfly, Metallica, Static X, Korn, System of a Dawn, Machine Head, Megadeth, Bathory2021. aug. 11. 19:19
1/18 anonim válasza:
Felőlem bármit hallgathat, ha egyéb téren összeillünk. Biztos nem a zenei ízlése fogja meghatározni, hogy járjunk-e.
2/18 anonim válasza:
Minimum hallgasson ilyeneket. Mondjuk én inkább az enyhébbeket szeretem, system of a down, metallica pont jó. Mindjárt be is nyomom
3/18 anonim válasza:
Én is rockot és metált hallgatok főleg.
Arctic Monkeys (ez nem metál nyilván), Metallica, Iron Maiden, ACDC, Black Sabbath, Motörhead, Guns and roses, Megadeth, Rammstein, Pink Floyd, stb stb.
De nekem abszolút nincs rocker külsőm és 21 vagyok raadasul lány tehát sose hiszi el senki😂
Mondjuk nekem a rocker külső abszolút nem jön be, de ha hasonló az ízlés azért az pluszpont
5/18 anonim válasza:
Nekem sem hitték el, de én mindent hallgattam mindig. Nincs kedvenc műfajom.
6/18 anonim válasza:
Nekem elég fontos a közös zenei ízlés, szóval nem nagyon. Mondjuk egy metálos férfi valószínűleg elvből szóba se állna velem, mert én a -core zenéket szeretem (meg a pop-punkot), amit a metálkedvelők önkéntelenül is lenéznek. Múltkor egy (nyilván "felettéb intellektuális") társaságban a punkok is engem szóltak le, hogy gáz vagyok, nem a rapkedvelő csajt 😅
7/18 anonim válasza:
2021-ben is? Ez mit jelent? A COVID miatt már tilos lett, vagy nem értem a kérdést :D
8/18 anonim válasza:
#7 gondolom a kérdező arra gondolt hogy a fiatalabbak közül relatíve kevesebben hallgatnak fentebb említett bandákat vagy épp magát a műfajt.
Nem kifejezetten populáris, bár tán sosem ez volt a lényege.
10/18 anonim válasza:
Nem a metál a kedvenc műfajom, de csak emiatt nem utasítanék el egy férfit, ha személyiségre passzolunk és tetszik is (ha cserébe ő sem fikáz engem az én ízlésem miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!