Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne ismerkedni lányokkal? 19/f
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nagyon más vagyok mint a nagy átlag. Az online ismerkedés Nekem nem megy. Mindig magamat adom, van becsületem gericem. És a szleng sem igazán az Én beszéd stílusom. Nem vagyok egy IQ huszár, de soknak sem mondanám a tudásomat. Nagyon nem szeretem a diszkókat újabb fajta mulatozókat. Egy csendes kis kocsmában szívesebben iszok. 19éves vagyok és tanulok dolgozok. Egyedül élek ezért fontos mennyit költök így a haszonleső csajok szerencsére mondjuk ki is kerülnek. Általában azért meghívom a lányt az első körre legyen az ital vagy étel. De mivel a pénz nem vet fel.. :/ És sajnos jelenleg ezt érzem talán legnagyobb hátrányomnak. Illetve az időm is sajnos elég kevés, mivel az iskola és munka mellett zenét is tanulok és zenélek is. Ha nem erölteti Rám a zenéjét a lány nem számít mit hallgat. De nem szeretem a techno és a popp zenéket se a társait. Rapp még elmegy néha egy jó cigi mellett, de Én a komoly zenét inkább szeretem. Viszont a punk-rock-metal-jazz-blues zenék méginkább közel állnak Hozzám. Csak azért írtam le ezeket, hogy nagyjából kép legyen Rólam, hogy hová illenék, hol lehetne találkoznom lányokkal akikkel lehetne is valami. Táncolni nem tudok és nem is igen szeretek :// Szeretek sétálni is utazni. Mondjuk csak belföldön tudtam eddig utazni :(( Szeretek játszani is gépen is (The Elder Scrolls <3), de kártya vagy társas is, illetve szeretem a szerepjátékokat. beszélni is szívesen beszélgetek. Nem gondolnám, hogy ronda lennék saját szemmel talán egy 10/7-8. Magyarul beszélek/írok és értek. Sajnos más nyelven nem igen. Ezen mostanság kezdtem el változtatni. Sajnos az időt úgy kell nézni, hogy az úton leszólítani sincs időm senkit, mert sajnos elég sietős az időbeosztásom. Csak néha van van időm, akkor viszont egyszerre nagyon soknak tűnik.2020. márc. 15. 21:27
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne a csajokat erőltesd..
3/3 A kérdező kommentje:
Miért? Mit kéne akkor? A fiúkat? XD Mit gondolt a költő?
2020. márc. 19. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!