Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal, aki feszt szardiniákat eszik? Naponta kettőt hármat?
Nem. Nekem ez undorító.
1-es: nem a keze lesz halszagú, hanem a szája és a gyomrából is ilyenkor jön fel ez az átható szag.
A szardíniának van egy nagyon erős, jellegzetes szaga, ami nem csak a kezén, száján, haján érezhető, hanem az egész térben. Vajon ott lent is jelentkezik ez a szag? Jó kérdés. Én is szeretem amúgy, de már nem eszem mert az egész ház meg lépcsőház bűzlik tőle.
Nem tudom...ha nagyon jó nő akkor nem érdekelne, vannak nagyon jó légfrissítők, erős rágók, illatgyertyák, mostanában teret hódítottak a különböző kezfertőtlenítők...én simán bevállalnám...főleg, hogy szeretem a jó halas p**át. :DDDD
Ezt az erős szagot neki is éreznie kell, ill. már mások (családja) is biztos említették neki. Nyilván tesz rá.
Ha annyira tetszik, egyél te is. :)
4- "főleg, hogy szeretem a jó halas p**át. :DDDD"
Alfa, ugye tudod, hogy sok gombás hüvelyfertőzéses folyásnak tipik hal szaga van? Persze hogyne tudnád. Még szereted is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!