A konzerv halak közül melyiket érdemes választani?
Szeretném beépíteni részben a halfogyasztást az étrendembe, pl reggelihez.
Amikor konzervet választok, melyiket érdemes?
Pl szardínia, tonhal meg ilyenek vannak.
Látok többféle ízzel, olajjal stb.
Melyik a legegészségesebb?
És ezek ugye felbontás után azonnal fogyaszthatók pl teljes kiőrlésű kenyérrel és zöldségekkel? (Egyszerű, gyors reggelihez)
"azonnal fogyaszthatók"
Természetesen, mert a halak nem nyersen kerülnek olajba.
.
Olyat vegyél, ami első kostoláskor ízlett és meg tudod fizetni.
A halban lévő foszfor kell az agysejteknek, tehát fogyasztása előnyös.
Az olcsot szoktam aldi vagy lidl sajat markasat, kiloja 4 ezer korul. En a vizben eltettet mert dietazom de az olivaolajosok sokkal finomabbak. Vannak repce meg napraforgo olajban eltettek, azok se jelentosen rosszabbak es kb ugyanannyira egeszsegesek mitn az oliva
Rio mare es tarsai szerintem feleslegesen tularazott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!