Kollagénből melyik típust érdemes választani és inkább por vagy tabletta formában?
Az étrendemen felül szeretnék kollagént szedni, elsősorban a bőr,haj, körömre.Sok helyen olvastam a Biotechet,Gymbeam,
puregold,Bodyselect,mindegyikt néztem az összetételét,de fogalmam sincs melyiket válasszam.Kinek milyen tapasztalata van ?
vagy csináljam azt, hogy 4 havonta mást választok?
*mindegyiknek
Bocsi a helyesírási hibákért.
Izomerő és regenerálódás miatt is jó lenne,mert fizika munkát végzek,mellette heti 2x fél órát kardiozok
26N vagyok
Egyiket sem. Nekem személyi edző ezt a svéd terméket ajánlotta:
Etrendkiegeszitore (mar a nevebol is latszik KIEGESZITO) csak abban az esetben van szukseg, ha a napi elelmiszered nem tartalmazza a megfelelo anyagokat. Egyel egeszsegesen es akkor semmi ilyen hulyesegre nincs szukseged.
Persze latom 26N vagy es valoszinu felsz az oregedestol, de nincsenek csodaszerek.
Marhakollagèn a legösszetettebb én azt próbálnám ki.
#5 25 éves kor felett folyamatosan csökken a test által termelt kollagén mennyisége, és olyan 50 éves korra le is áll teljesen. Átlagos testalkatú embereknek érdemes 25 éves kor felett napi 5000 milligrammot pótolni. (Kovereknek mehet a duplájá) 30 felett 10-15 ezer mg is mehet
Köszi szépen a válaszokat
#5 dehogy félek....
Én már egy jó pár hónapja fogyasztok likvid formában (biotechusa) és szebb lett a bőröm, valamit a hajam minősége is jobb. A hozzá járó kis adagoló poharával mérem ki minden reggel.
24L (nem, nem félek az öregedéstől :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!