Kollagénből melyik típust érdemes választani és inkább por vagy tabletta formában?
Figyelt kérdés
Az étrendemen felül szeretnék kollagént szedni, elsősorban a bőr,haj, körömre.Sok helyen olvastam a Biotechet,Gymbeam,
puregold,Bodyselect,mindegyikt néztem az összetételét,de fogalmam sincs melyiket válasszam.Kinek milyen tapasztalata van ?
vagy csináljam azt, hogy 4 havonta mást választok?
2022. jan. 31. 05:57
12/18 anonim válasza:
#11! Szíves figyelmed elkerülte a #3. komment…!
13/18 anonim válasza:
Hadd kérdezzem meg hogyan szeded a kollagént! Étkezés előtt vagy után kell inni, ha én por formában szerzem be?
14/18 A kérdező kommentje:
mindegyiket néztem az összetételét,de fogalmam sincs melyiket válasszam
2022. febr. 2. 02:36
15/18 A kérdező kommentje:
Én még nem szedek kollagént csak el szeretném kezdeni és érdekel pár vélemény
2022. febr. 2. 02:37
16/18 anonim válasza:
12
Nem olvastam a kommenteket, de a kollagén pontosan ugyanaz mint a kocsonya, csak porrá van zúzva.
17/18 anonim válasza:
Nem eszik kocsonyát, mit nem értetek rajta???
Kérdező! A GAL féle kollagènről jó tapasztalokat hallottam
18/18 A kérdező kommentje:
Még mindig nem szeretem a kocsonyát.xdd
Utolsó Köszi szépen
2022. febr. 3. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!