Örülnél, ha feltalálnának valami tablettát, ami, rendszeres szedése mellett, ellátná a szervezetet minden szükséges tápanyaggal, így nem volna szükség soha sem szilárd, sem folyékony táplálék bevitelére?
NEM.
Elöször is szeretek fözni!
Másodszor szeretek finom ételeket enni.
Harmadszor tablettával soha nem lehetne megoldani, mert az emésztörendszer arra van beállva, hogy meghatározott mennyiségü élelmiszert emészt és ha üres, akkor beteg lesze töle.
Nem, soha nem élnék vele. Soha nem készültem űrhajósnak... :)
Maga a főzés élvezete, az elkészült ételek illata, íze nagyon fontos számomra, - persze nem a mértéktelen zabálásra gondolok-,hanem az ínyencségre, amire szerintem minden normális ember vágyik, bármilyen módon étkezik is.
Egy mezei paprikáskrumpli is lehet ínycsiklandóan gusztusos és finom egy tablettához képest:)
Egyébként nagyon utópisztikus a felvetés, mert víz nélkül még a tablettát sem lehet bevenni (persze vannak kivételek ). A vizet nem lehet pótolni semmivel sem, anélkül pedig nincs élet.
Én örülnék egy ilyen tablettának. Kissé meglepődtem,milyen válaszokat írtatok.Az evés nem életcél:az ember nem azért él,hogy egyen, azért eszik,hogy éljen.Az evés nem azért van,hogy élvezzük.Nem finom,hanem egészséges étel kell.
Egyértelműen előnyösebb lenne, ha nem kellene főzni, táplálkozni, élelmiszerre pénzt kiadni.
A legideálisabb megoldás viszont nem is egy ilyen tápanyagtabletta lehetne,hanem az,ha az ember szervezete elő tudna állítani mindent, amire a megfelelő működéséhez szüksége van-még tabletta sem kellene.Tudom,hogy csak elméletben létezik ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!