Az indukciós főzőlap miben jobb a kerámia főzőlapnál? Miért érdemes ezt választani? Valamilyen előnye van a főzésnél?
Gyorsabban melegszik fel, emiatt elvben gazdaságosabb.
Én maradi vagyok: továbbra is a gáztűzhely a kedvenc. :D
Nem a főzőlap melegszik, hanem maga az edény. Nem kell várni, hanem rögrön. És elvileg kevesebbet is fogyaszt.
Viszint, nálunk villany fozolap van es nem cserlenem le. Tesómnál, barátnőmnél indukciós és rendkívül utálom azokat. Nem minden edény jó. Nem lehet rápakolni semmit mert pittyog és az érintőképernyő is kikészít olajos/tejes stb kézzel
Mindenben jobb
hatékonyabb/gazdaságosabb/biztonságosabb és leginkább könnyebben takarítható (mivel semmi nem ragad hozzá, max annyira melegszik amennyire a lábos visszamelegíti).
Indukcióson mivel sokkal hatékonyabb mint a gáz vagy a villany (mert az energia közel 100% az étel melegítésre megy el és nem a környezet fűtésére) sokkal hamarabb fogod elérni a kívánt hőmérsékletet hamarabb forr a víz stb
Ezzel az edény cserével meg senki ne fárasszon ... nagy valószínűséggel sok edényed jó lesz indukciósra (nehezebb ma olyat találni ami nem jó) de ha még is kell venni akkor pár ezer forintért már lehet kapni. Nehogy már 2-3 ezer forint legyen az indok hogy egy régi elavult csak bosszúságot okozó terméket vegyél.
Hatékonyabb
Energiatakarékosabb
Könnyebben takarítható
Én amit a legnagyobb különbségnek érzek: ha lejjebb veszed, azonnal érződik. A kerámialap meg felforrósodik, utána ha lejjebb veszed akkor el kell telnie egy kis időnek, mire hűlni is kezd.
Indukciósom van, soha többé nem vennék helyette mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!